lørdag den 15. maj 2010

LOPPEFUND IKKE KUN TIL MIG.

Ja idag havde jeg held med at slæbe min mand med på endnu et loppemarked.. Det var jo lige på vejen, da vi tog os en køretur... Surprise !
Jeg har fundet mit føste Retro tapet.. I strimler. Dejlige varme farver.. Måske det kunne interesserer nogle af I Retro Piger.. Rigtige Piger, er Retro Piger ;o)


Smørrebrætter i Orange. På billedet ser de røde ud, men det skal man ikke lade sig narre af... Flotte er de alle 6.

Glædelig Maj!!!!! Dette er platten for maj måned. Jeg fik alle 12 platter. Gav kun 10 kr. for dem pr. stk. Tror det var en ok pris.Dejligt stort glas.. Glæder mig til at fylde det med noget smukt at se på... Hvorfor viser jeg så det? Jo ser I.. Det måler 37 cm. Jeg har da aldrig set et så stort. Et af de køb jeg er glad for, fra i dag...

Retro dug.. Sikke smukke farver. Sågar med guldtryk i mønstret. Den er kraftig og så flot... Ved ikke lige hvad jeg skal med den, men det dukker måske op, lige pludselig...

Jeg fik så mange ting med hjem idag, blot fordi jeg ikke kunne lade dem ligge, så nogle af tingene må jeg sende videre, måske til dig... hvem ved....
I må nøjes med et kik på disse ting, da resten enten er i maskinen eller på vej......

8 kommentarer:

 1. Fine ting. :) Hvor fandt du loppemarked henne idag?

  SvarSlet
 2. Hej Anna..

  Jeg har været i støvring og suldrup... En lille køretur. Det var en god tur.. Fik også hæklede tæpper og broderier. Dem viser jeg en anden dag..
  Lone

  SvarSlet
 3. Hvordan opdager du hvor de er?? :) Glæder mig til at se tæpperne! Har forsøgt at ligge nyt på min blog men den gad ikke ligge billederne ind og så gik jeg i arrigskab! Prøver igen snart!

  SvarSlet
 4. Ellers nogle skønne ting du har fundet i dag !

  SvarSlet
 5. Du er en flittig loppemarkedsgænger...det lønner sig ser jeg...

  SvarSlet
 6. Den der fede dug skal da bare fluks ud på havebordet eller?
  kH mARIA

  SvarSlet
 7. Hej Lone.

  Arj hvor sjovt.... De smørebrædder kan jeg huske fra jeg var barn. Min dagplejemor havde dem, vi spiste altid rubbere af dem ;o) De er skønnere end skøn :o)
  Og så skriver du ok pris til Bjørn Wiiblad ??? Det er da en MEGA HERRE kodyl super pris. Er du towlig du har været heldig, jeg har været helt oppe på at give 30 kr stk. Fedt med så lækre scoops.
  Forsat dejlig weekend til dig Lone.
  Anette

  SvarSlet
 8. Hej Piger...

  Ja det lønner sig vist at tage turen i ny og næ....
  Det gør jeg gerne.. det er jo jagten som er en del af charmen..

  Dugen skal vist på sommerbordet. Eller sælges.. Det er ikke besluttet endnu..
  Da jeg stod på loppemarkedet, sagde jeg til Roald at tæpperne, som jeg viser senere i dag, smørrebrædderne og dugen skulle sælges.

  Jeg er i tvivl med dugen. Men tæpper og smørrebræddere de SKAL sælges.. til den rette pris..

  Glaphuset: ja prisen er vist ok... sagt på jysk.. Har set dem til 25 kr. så jeg sprang til.

  God søndag til Jer alle...

  Lone

  SvarSlet