mandag den 25. januar 2010

Hvor er det sjovt, hvordan idéer de spinger frem fra alle sider, på en gang.

Jeg havde ikke mere end lige læst om de elastikbolde, som Karens datter kom hjem med, før end idéen dukkede frem af disen... Alle var åbenbart igang med elastikbolde... Jeg måtte prøve..
Hermed gjort, og lad det være sagt, med det samme.. Ikke for mange tommelfingre. For så går det da slet ikke. Jeg valgte at bruge nogle hvide elastikker fra Føtex til dem inden i. For at spare på de flotte, i mange farver. Dem var jeg så heldige at finde i Kvickly Extra. Så Karen, hvis du kikker med her, så er det i Kvickly med dig.. Hvis du har mod på flere.
Store bliver de ikke, men de hopper fantastisk. Jeg har strammet min meget, så den hopper som en gal. Også ind i reolen.. Ikke nogen god idé, Lone.. så lad være med det, hjemme i de små stuer. Tror at jeg ville vælge staniolkuglen som en start, for både at starte nemmere, hvis det skulle være sammen med børn i Dussen, ( ja det hedder SFO, altså i Aalborg kommune) men også for at spare på elastikkerne.
God fornøjelse til dem, som har lyst til at gå i gang. Både fordi det er et sjovt stykke legetøj, men også til dem, som vil lære deres børn eller børnebørn lidt om det legetøj, man brugte, dengang alt ikke var at finde i Toys R Us, eller lignende steder. Men det er jo en helt anden historie, som jeg ikke gider tage hul på.