lørdag den 1. januar 2011

Nytårsaften 2010-2011

Vi gjorde det igen... Hypokonderstræde kan feste.. Lige til den lyse morgen.. Vi er bare så skøre.. Det er så befriende at kunne feste med dejlige mennesker, som ikke bliver dumme og dårlige. Ja lad os indse det, det er der jo nogle, som gør sådan en aften.. Bare spørg skadestuerne...


Vi var hos Sanne og Anders i år. Sikke et værtspar.. De havde pyntet HELE huset op, for gæsternes og festens skyld.. Det var en fornøjelse.


Maden blev tilberedt på WeberGrillen.. Det var lige noget for mændene. De lugtede af bål resten af natten. For man kan jo ikke grille uden at lave bål.. Forstå det, dem der kan.

Konfektfadet stod Fruen her for.. Jeg elsker at lave konfekt, men spiser det sjældent. Det skal jo ikke gå ud over de andre, så også denne gang fik jeg rullet et par brød.. Det blev næsten spist alt sammen så jeg regner med at det er godkendt.. Tak for det...

Vi siger tak for en dejligt aften og nat.. I dag vil jeg blot sige... Sofa og alt det gode.,,,


Skal også være lidt kreativ i dag.. En makeover er under vejs...


Tak for alt i 2010.

Det har været en fornøjelse. Tak til alle I, som har læst med. Tak for alle de blogs, som jeg har haft stor fornøjelse af at følge med i.. Glæder mig til at fortsætte med at blive beriget i 2011..