lørdag den 20. februar 2010

Batik som i de "glade" dage.
Elsker Batik.
Måske er der lidt Hippiebarn i mig, hvem ved.
Det er de mest glade T-shirts, jeg har set længe. Tiden, hvor vi lavede ting i Dussen (SFO) som børnene ikke helt ville have stående hjemme, er væk.

Jeg elsker at præsenterer børnene for masser at nye teknikker og flotte resultater. Succeser har vi alle brug for, og det fik børnene i "min" Dus også da vi lavede disse flotte T-Shirts. Nogle lavede sutteklude til små babyer, andre tørklæder eller strømpebukser.
Fælles for alle, var at de fik flotte resultater som de var meget Stolte af.

Det er virkelig noget af det nemmeste i verden. Nogle kender det måske fra deres vilde ungdom, hvor det var en større omgang at lave Batik.

Nu:

Køber man jo blot farverne hos F.eks. Creative Company. Blander dem med vand, så de har den farve man ønsker. Bind evt. snørre stramt om stoffet, flere steder. Det frembringer den berømte cirkel i farverne......Sprøjter farven på bomulden. Lægger tingene i varmeskabet. Den tøre T-Shirt eller andet stryger jeg så farven fikseres.

Gi det en chance. Det er så nemt og flot. God fornøjelse.

OG DET BLIVER VED OG VED OG VED OG VED....

Det er ingen skam at indrømme det!

Jeg er træt af sne. Det bliver ved og ved. Nu vel, det er jo smukt, men uha det er upraktisk. For mig er sne jo noget som hører julen til.

Lige nu står min kære mand på taget, for at sikre at det ikke styrter sammen under vægten. Våd sne er en tiggende bombe..

Som om vi ikke har oplevet naturens kræfter nok, ja så havde vi også jordskælv i går aftes. Er der mon grund til at blive pivet nu? Ja jeg spørger bare.. Nå det er der jo nok ikke. Så jeg "nyder" (ironi) sneen så længe vi har den.
Jeg trænger til forår, og det må godt komme NU.