tirsdag den 22. marts 2011

Kreaaften. Hjemme hos mig

Jeg har længe ville det.. Nu gør jeg det...

Jeg har inviteret en del kreative kvinder til at deltage i kreaaftener i mit hjem. Vi mødes hver 4. tirsdag i måneden. Det skal blive så godt.
Egentlig havde jeg besluttet at jeg først ville starte det op efter blogtræf på lørdag, men da Lotte ringede og sagde: " Jeg kommer altså på tirsdag" Så tænkte jeg :" Hva´pokker, så pyt, det bliver så hyggeligt".
Problemet var bare at de andre heller ikke havde regnet med, at vi startede før efter blogtræf, men så kommer de til gengæld også i flertal. For flertal kan man ikke omtale selskabet som i aften..
Det har dog ikke forhindret os i at hygge os. Der er blevet snakket og hæklet i stor stil. Vi har ordnet verdens historien, så du behøver ikke bekymrer dig i den retning. Vi har styr på det... ja vi har....
Vi har inspireret hinanden, og kikket på spændende blogge. Kvinder, som kan noget vi vil lære.
Her er mit produkt for i aften. To grydelapper næsten færdige. De mangler lige hæftning, kant rundt samt hank. Det nye mønster, som jeg bare er blevet helt vild med. Slanted shells. Det går hurtigt og nemt fremad. Lige et mønster for mig. Prøv det.

Her ser i Lottes arbejde. Vi har snydt lidt.. For den, ualmindelige smukke, kjole er jo ikke stikket i aften, men Lotte havde den med, for at jeg kunne se hvor flot den er blevet. Jeg bøjer mig i støvet, og køber garn i morgen. Den er stikket i strømpegarn. Nem skulle den også være. Kender ikke et eneste pigebarn i den størrelse, men va´gør det. Jeg vil lære det.
Fik jeg fortalt at der også var tid til at spise de største og skønneste jordbær, kiks og boller med skøn ost. Nej det fik jeg vist ikke nævnt, det er hermed gjort.
Man kan jo ikke være kreativ uden også at spise noget. Lotte og jeg er til de sunde ting, så det stod menúen også på.
Tak til Lotte for en skøn aften og Glæd Jer til alle de skønne piger som kan komme næste gang..