mandag den 14. oktober 2013

Kreahygge på min fødselsdag. DIY billeder til en fed billedvæg.

Jeg har Idag haft den mest fantastiske dag. Det er min fødselsdag og ja, jeg har nu den alder hvor det ikke behøver at være en dag med fest og farver. Men det blev det. 

Dagen tog sin start med det mest triste regnvejr, og lad mig lige fastslå at jeg IKKE har været ene om at sørge for vejret. 
Da jeg endte inde i stuen lå der to skønne gaver til mig. Roald gir bare de bedste gaver. Tak til min skat for dem. 

Tog på job og fik lov til at gå 4 timer tidligere. Hentede Roald. Hjem og hygge. Og her er det så at jeg må indrømme at hygge for mig, Idag var krea. Så nu skal I som ikke følger mig på Instagram se hvad det endte ud i. Vi har i Dussen fået disse farveplader til børnene. Vi vil bruge dem til julegaver. Da jeg så dem, vidste jeg STRAKS hvad jeg ville lave med dem. 


En gammel bog. Skær den til så en tynd kant af pladen ses rundt om billedet. 


Find dine stempler frem, er du ikke samler som jeg og mange andre kreafolk, så er det til at overskue prismæssigt at købe et par stykker i Søstrene Greene. 


For år tilbage købte jeg denne lineal. Den kan rive papir og karton så det får en "slidt" kant. Det kan jeg godt li. Samtidig gør det også at motivet hæfter bedre. 


Et billede i tøselook. Stempel og knapper i fede farver. 


Friske farver. Pingvinerne er fra en gammel bog. Elsker at bruge gamle ting til disse billeder. 


Drengeudgaven. Gamle billeder af biller er da en sikker vinder. Tror jeg. Om ikke andet så håber jeg de vil gøre lykke for drengene i DUSSEN. De skal jo også syntes det er fedt at lave krea. 

Håber du får lyst. God fornøjelse.