torsdag den 7. januar 2010

Give away....


Dette røde KNAPARMBÅND og det brune vil blive udloddet som Give away når jeg en dag, om føje år, måske når de 35 faste læsere. Fandt disse dejlige knapper i mine gemmer. Jeg tror der blandt mine faste læsere er nogle dejlige kvinder som bruger disse farver, jeg gør ikke...

Knaparmbånd. Statshemmelighed :o)

Tidligere har jeg fortalt at jeg er KNAPOMAN, og jeg er stolt af det :o) Disse knapper kan jo ikke bare ligge der og grine af mig. Har set på nettet, at en kreativ dame i USA lavede de mest fantastiske armbånd af knapper. Det skulle prøves. Her er et i brune farver. Ja næsten et skær af kobber. Kameraet gør ikke farverne retfærdighed. Desværre. Har lavet knaparmbånd i mange forskellige farver, hvis tiden og lysten kommer over mig, vil jeg lægge billeder ud af mit udvalg. Mange af dem har jeg brugt som gaver, men gemt billeder af dem.

Pileflet


Jeg er bidt af pileflet. Indrømmer med det samme at jeg IKKE kan pileflette. Bare jeg kunne, men må sande at man ikke kan lære alt. Har prøvet, og den skål, jeg har forsøgt mig med, havde slagside, så har jeg ikke sagt for meget. Det var ikke Birgittes skyld, en dejlig forældre, som tilbød at lære os alle på mit arbejde, at pileflette. Vi fik alle lavet en flettet skål, eller fad. Vi havde også alle meget ondt i både lår og fingre bagefter. En ting som jeg stadig har liggende fra min karriere som PILEFLETTER, er dette lille træ. Det er da sødt. Dem har jeg lavet nogle stykker af, sat brochenål bag på, og bruger dem som broche.