tirsdag den 17. april 2012

Spottede en grøn "tråd"Dette er noget af det jeg sidder og kikker på, hver dag.. Tro mig, jeg kikke meget på det.. Jeg er nemlig syg.


For, at dette ikke skal udvikle sig til en lang lidelseshistorie, vil jeg nøjes med at skrive om hvorfor jeg lige fangede dette billede..


Når man af en eller anden grund sidder i mange timer et sted, ser man pludselig tingene i et nyt lys.. Det gjorde jeg idag..


For det første så, så jeg denne skønne potte hos Unikarina.. Måtte eje den, bestilte den samt den store af slagsen. Den store kom skåret og jeg har måtte vente på at få en ny.

Lysestagerne fandt jeg i genbruen for et år siden, og har aldrig brugt dem..

Men når jeg er syg, kan jeg godt få en stort behov for at der sker noget godt omkring mig.. En blomst, ny vase eller blot tændte lys.. Det gør den lille forskel.


Her sad jeg så, og havde ondt af mig selv... det kan jo hænde... og spottede at grøn åbenbart er en gennemgående farve, hos os.. jeg har ellers ingen FARVER... Er åbenbart blevet farveforskrækket efter at Roald er kommet ind i mit liv, før havde jeg jo grønne sofaer, nu har jeg vist mest af alt, brug for hjælp.. men den slags koster jo penge. Så jeg nøjes med at konstatere at der er en begyndende grøn tråd, her i hjemmet igen... Den skal der vist arbejdes videre med...


Har du en gennemgående tråd?

Har du en gennemgående farve?

Har du en gennemgående stil?