mandag den 22. februar 2010

CykelslangeperlerNår der er ferie, skal der leges. Det har der også været tid til i dag, midt mellem hoste og ørepine. Hvorfor er det man man ofte får scoret sig en forkølelse eller lign. når der er dømt ferie. Et af de store mysterier. Nå jeg gider ikke være sur over det, kun lidt......

Jeg har leget med cykelslanger. Har flettet en kurv. Den viser jeg en anden dag. Tænkte så, at jeg da måtte kunne finde på noget at bruge resterne til. Gerne noget andet end de kendte armbånd i cykelslanger, som jeg har lavet så mange gange før. Har i øvrigt vist dem her på Bloggen. Det blev til disse perler.

Glæder mig til at få det færdige projekt lavet. Det bliver ikke nu, først kamillete og hoste...

I LONES FODSPOR MÆRKER


Så kom de endelig. De var værd at vente på.. Enhver Blogger, med respekt for sig selv, bør eje sådanne nogle. ( har jeg bildt min mand ind ;o) )

De kunne ikke se anderledes ud, de måtte have fodspor på. Så jeg har ledt som en gal efter et firma som kunne stille op med fødder. Det kunne de i Sverige.

Jeg har altid været optaget af, det at sætte spor, både som menneske men også i kraft af de ting som jeg laver, og som gerne skulle bringe glæde til andre. Derfor de søde fodspor.
Jeg er godt tilfreds med resultatet og glæder mig nu til at lave noget som skal være den første ting med DESIGNER MÆRKE på.

Shorts. Hvornår får vi brug for dem?


Sidste sommer syede jeg shorts til både venner og familie. Børneshorts vel at mærke. De blev så søde. Selv om jeg havde min tvivl. De sorte shorts med de mange farver er egentlig blot stof fra IKEA, men de gik rent ind. Børnene elskede dem.

Ja hvorfor lægger jeg så dem ud nu? Jo fordi jeg lige sad og slettede gamle billeder i mit billedbehandlingsprogram. Faldt over disse og kom sådan til at drømme mig hen til forår og sommer. Kommer den mon, eller ender vi med at elske vinter og sne, før foråret kommer? Jeg er kommet i tvivl.

Kan jo godt se det er smukt, men det er så upraktisk. Vi har både været på taget af udestue og garage for at undgå at det skulle styrte sammen under vægten.. Så lad sommeren komme, blomsterne venter, og det gør jeg også..