fredag den 22. april 2011

Rød som rosen.
Dagen idag har været en af de dejlige. Roald og jeg har virkelig hygget os. Det vil sige, vi har været flittige.


Det var jeg også i går. Der fik jeg ordnet alle de møbler som skulle smides ud. Drivhuset blev gjort forårsklar og alle krukker er plantet til.
For lang tid siden havde Føtex tilbud på krukker. Tror jeg gav 20 kr. pr. stk. Det var da billigt. lige siden jeg har købt dem, har de ventet pænt på mig.
Så midt i solens varme, stod jeg og hyggede mig med at male krukker. Jeg er så heldig at jeg kender ham HER. En ualmindelig dygtig fyr.. han var så flink at han forærede mig materialerne, så jeg frit og kvit kunne male mine krukker... tak for det Anders..


Vi købte en del. Nogle af dem har jeg valgt at bruge i den naturlige farve. Det ses på billedet af mine fine beplantninger.
De sidste krukker havde en fremtid som Røde krukker. Det er de blevet. Jeg er så glad for resultatet. Nu skal der blot plantes i dem. Forhåbentligt bliver det i morgen.
Hvorfor røde? Jo ser I, jeg har jo de røde havemøbler, som snart skal ha sin debut. Håber ikke jeg skal vente for længe.
Behøver jeg sige at det ikke blot blev til røde krukker? Og nej, det er ikke fordi jeg er smurt ind i maling...... Men vá sådan er det hvert år. Jeg bliver aldrig klogere.

DIY Sommerdessert

Her er den så.. Min foretrukne sommerdessert..


Den er endda for os som skal og må passe på figuren.

Du skulle ta og prøve den..

Jeg gør sådan:
  • En pære, skrælles og skæres i små mundrette stykker.


  • En appelsin skæres ligeledes i stykker.


  • Begge frugter blandes med Cheasy Vaniliesmag. 0,1 %

Det smager himmelsk.


Jeg er ikke i tvivl om at andre frugter også vil klæde denne dessert.


F.eks. Bær af alle slags, æbler annanas, kiwi m.m.


Rigtig god fornøjelse..