søndag den 13. december 2009

Blokhus juler også.

De som kender mig, ved jeg er vild med Trip Trap. Af samme grund tog jeg ikke pungen med ind i butikken. Denne gang kunne jeg nøjes med at kikke den dejlige H.C. Andersen Ko og den pyntede berømte bænk. Egentlig tog jeg billedet fordi, Roald sidste sommer lovede mig at han ville lave nogle stykker af de små hvide strandhuse, som man kan se på bænken. Håber vi får lavet nogle af dem til haven denne sommer. Roald er lidt af en handyman når han har tiden til det. Det skal naturligvis udnyttes, man skal ikke lade sine talenter gå til spilde. Vent i spænding, måske kommer der billeder af vores helt egne huse til sommer :)

Blokhus i decemberBor vi ikke bare i et smukt land? Søndag aften, er lige kommet hjem fra Blokhus. En lille romantisk tur til stranden. Ja egentlig, ville vi hellere at den tur var til et spændende og varmt land, men det var det ikke, så vi fik det bedste ud af denne smukke strand. Det var bidende koldt, men friskt. Vi må og skal sætte mere pris på disse gratis glæder. Vi fik set hinanden dybt i øjnene og nød vinden. En dejlig måde at bruge søndagen på.

Nye udfordringer..


Som sagt har vi været på julemarked. I den moderne stil. Godt med noget fornyelse, det er jeg enig i. Er dog ikke helt sikker på, hvornår jeg er klar til det. Jeg indrømmer det gerne, det er vildt flot når andre kan pynte op med det, men jeg formår det simpelthen ikke selv. Alligevel kunne jeg jo ikke modstå fristelsen for at købe en lille ting til et pakkespil og nogle flotte bånd, som jeg uden tvivl skal sy noget flot med EFTER jul.


(har vist nævnt "svinepesten" har ikke tid før)

Indisk Julemarked i Lønstrup


Lørdag den 12 dec. tog Roald og jeg til Lønstrup Camping, for at se det Indiske julemarked. Det var en oplevelse i farver og dufte. Nye udfordringer for mig, da jeg i den grad er til den gammeldags og røde jul. Det var der ikke noget af her.

Julegaven som måske slet ikke når at blive færdig


"Svinepesten" har fået skyld for meget. Det får den også af mig. Der er ingen tvivl om, at den var frygtelig, jeg og sender straks en tanke til dem, som måske bliver ramt af den her i december. Her i huset var den skyld i over en uge i sengen, og en masse julegaver som enten er blevet meget forsinket eller måske slet ikke når at blive færdig. Det er vild frustrerende men der er ikke noget at gøre ved det. Døgnet har kun 24 timer. Så jeg har sikret mig med en købt gave, just in case ;)

Julen sig nærmer.


Senere i dag vil jeg lave et indlæg med nogle af de juleforberedelser som jeg har gang i. Der er ingen tvivl om at julen er den bedste tid på året for mig. I år vil den dog være lidt hård at komme igennem, da det er den første jul uden min elskede mor. Jeg vil sende hende en kærlig tanke og glædes ved tanken om at hun og far nu er sammen, i himlen.