søndag den 1. januar 2012

Vær velkommen.. Til det nye år og nye læsere...

Alle nær som fjern, ønskes hermed et godt og velsignet nytår.. Håber for Jer alle, at Jeres 2012 bliver året, hvor I modtager masser af velsignelser, får nogle af Jeres hjertes ønsker opfyldt og, at I må møde kærligheden på Jeres vej.


Jeg vil gerne benytte årest første indlæg til at sige tak for året, som er gået. Tak fordi I kikkede med på bloggen. Det er skønt at vide at der er nogen på den "anden" side af indlægene.. ;o)


Tak til de læsere, som er kommet til gennem tiden. Tak fordi I gider følge med i mine bedrifter og "eskapader". Jeg nyder at følge med hos Jer.

Tak for de mange inspirerende indlæg. Tak fordi vi kan lære af hinanden. Det er skønt.


Vores nytår blev fejret med naboer, god mad og masser af konfekt. Konfekten stod jeg for igen i år. Jeg elsker at lave konfekt, spiser det blot ALDRIG. Det er jo egentlig meget smart, for så ryger det jo den rigtige vej.. (Ud til gæsterne.)


Fyrværkeri, er jeg ikke vild med. Kan godt se at det er flot, men jeg holder ikke tanken ud om alt det som de penge kunne ha været brugt til... Føj det er nærrigt, men sådan er jeg.

Roald syntes det er flot, men havde holdt sig i skindet i år. Havde slet ikke købt noget fyrværkeri nøjes blot med at tage billeder.. Disse er dem som jeg syntes var de flotteste i år...


Tak for nu. Vi ses i året som står for dagen..