lørdag den 3. november 2012

Jeg blev udtrukket.. Vandt en sangerfugl.Læææææææææææææænge har jeg ville ha en ny stue.. Indretning med mere.. jeg bor kedeligt og ikke moderne... Nabodrengen sagde det så "smukt"..

"Det er sjovt at se dit gammeldags hus".. Jeg spurgte ham, hvad det var, som gjorde det gammeldags.. Svaret var: " alle de gamle ting du har.."

Det gir mening.. Jeg vil så gerne ha farve og stil ind.. men egentlig er det mest MIN stil det bærer præg af.. Den er jeg nu kommet i tvivl om, hvilket gør at jeg er så utilfreds..

Men nu vandt jeg så denne skønne sangerfugl.. Bahne i City syd i Aalborg havde Open By Night i går.. Vi løb hurtigt igennem, da jeg ikke var på toppen... Jeg skyndte mig at deltage i en konkurrence..

Man kunne vinde Kay Bojesens Sangerfugl.. Den ville da skabe farve, tænkte jeg..

Hun ringede i dag, så i skrivende stund, hvor jeg har det, endnu værre end i går, laver jeg dette indlæg, i håb om mere inspiration til indretningen.. Meld Jer gerne, for jeg vinder alligevel ikke i et tv program, hvor de kommer og gør det om for mig..

Nu ser der sådan ud.. Billederne som jeg drømte om, er kommet op, takket være Roald, som er semifrisk..

Jeg har "mistet"..... En sød kollega..


Jeg har haft den store fornøjelse, at arbejde sammen med en skøn pige... Nu har hun fået nyt job.. Heldigt for hende.. for Aalborg kommune har ansættelsessstop. Nu er hun fastansat, og det er en gave, som nyuddannet pædagog.. Tillykke.. (hvis hun kikker med..)

Hun var en skøn hjælp, på mit sykursus, for børnene i DUSSEN.. Nina kunne i en håndevending hjælpe med nåle, sakse, klippe rigtigt, stryge m.m.

Selv skulle Nina jo ha syet sig et Uglepenalhus.. Hun nåede det ikke for der var jo så mange, som skulle ha hjælp..

Idag har Kaisa og jeg har hjulpet hinanden og sender det til hende.. For hun skal da ha det... Håber hun bliver glad... Tak for en skøn tid, og rigtig god vind det nye sted... De er heldige at få dig...