lørdag den 9. april 2011

Med gråden i halsen. Taske af kort.


Det er sjældent jeg syer noget med gråden helt oppe i halsen. Det har jeg gjort i dag. Denne taske har virkelig testet mig.


Der er ingen tvivl om at det er mig, der er noget galt med. Nu vel, det er noget stift at arbejde med, men det var jo at forvente. Jeg havde dog ikke forudset at det måske lige skal gennemskues, hvordan det er smartest at sy det skråbånd på. Det var forfærdeligt. Når jeg ikke har taget nærbilleder, er det ikke uden grund. Jeg satser på at næste projekt går nemmere.. Ikke fordi jeg har gennemskuet det, men satser på held.


Det korte af det lange er at jeg er færdig, i mere end en forstand. Gider ikke mere i dag.. Havde ellers en god idé til en passende gave i dette kort. Det bliver ikke i denne omgang. Iøvrigt måtte jeg på lånemarkedet. Min symaskine valgte at sætte af. Måtte låne naboens trofaste maskine. Knækkede tre nåle. Hun må elske mig. Køber da vist lige nogle nye.. Det kunne jo være at hun skulle bruge den igen om 3 år ;o) Ikke Sanne?


Er der nogle af Jer som har et godt råd, i forhold til at takle eventuelle kommende tasker, modtages de med stor tak.. For jeg var gradefærdig.

Lørdagen i billeder. Nyt hjem til to hvalpe.

Her er de så, de to hvalpe, som ikke har fået nyt hjem. Ikke fordi fordi de ikke er søde, men fordi den rigtige familie bare ikke var dukket op ;o) Måske det er dig?


De koster 100 kr. Du skal beregne porto oven i prisen, hvis du ikke er Aalborgpige..


Av mine knæ. Hele formiddagen har jeg ligget på gulvet for at klippe i et landkort. Jeg har ændret på mønstret og klippet så de helt rigtige steder dukker op på min taske. Tasken som naturligvis skal indeholde mine undervisningsmaterialer, som jeg i lang tid har arbejdet hårdt med, skulle blive færdige.


Jeg er som mange andre blevet kraftigt inspireret af Miss AD.. Hun kan noget med de kort, som vi andre nu har ville lære at mestre. Bare det at klippe i dem, sætte klister på. Py ha. Man kommer ikke let, til sådan en taske.


Forresten, har da lige glemt at fortælle Jer....


Igår blev jeg ringet op.. Damen som gav mig massage, i et tidligere indlæg. Det om forårsmessen i Aalborg. Hun ringede og fortalte mig at jeg har vundet en minicruise til Oslo..


Jeg vinder aldrig noget, før nu... Jeg glæder mig.. Det bliver da hyggeligt..