fredag den 6. april 2012

Englekort. Se alle billederne.

Anna kom og legede med mig. Jeg har tidligere lavet en masse kort. Det er som om jeg har fundet andre interesser, ikke fordi jeg syntes det er kedeligt at lave kort. Tiden er bare til noget nyt.
I dag skulle Anna så lære at lave nogle af de kort som hun havde fundet hjemme hos mig. Dem hun kunne lide skulle hun lære at lave.
Anna forelskede sig hurtigt i de små engle. Her er nogle af de som hun har lavet idag imens hun har været her.. De er blevet så flotte. Jeg er så stolt af Anna.Kortene kan få mange forskellige udtryk og størrelser. Man kan bruge det samme tryk og få forskellige kort. Det blev Anna hurtigt grebet af.. Alle kortene er flotte.
Dette er et skønt kort. Anna har brugt klæbepuder. Desværre fremgår det ikke så tydeligt på billedet. Det er min skyld.... Sorry.. for effekten er god.

Det er ikke sidste gang Anna skal lave kort. Hun er nu sendt hjem med en stak som skal laves færdig og videreudvikles på.. Tak for en god dag..

Det er hvad jeg havde i gemmerne.. eller noget af det..

I dag skulle jeg ha Anna på besøg.. Det tætteste jeg kommer at ha en drøm af en datter.. Hun er min, ja hun er.. og hun ligner mig ;o) ( Nu græmmes hun, men jeg kan ikke se det og det er godt det samme. )


Anna er blevet grebet af at lave Scrapbooking, kort og meget meget mere. Hun er kreativ og det er skønt, at hun vil lege med mig. Roald klager heller ikke, for fjernbetjeningen har været hans helt og holdent hele dagen.


Kort skal fremstsilles, men nøj, hvor hvar jeg egentlig mange ting som jeg aldrig bruger.

De som påstår jeg har en underafdeling af Creativ company lyver ikke.

Hvad der kom ud af vores legeaftale viser jeg enten senere eller i morgen..