søndag den 16. juni 2013

Kobberbryllup 2013.. se de mange billeder...

 
 
Her er "verdens" længste billede spam fra den dejligste dag.. Vi kunne ikke ønske os mere.. Dejlige gaver, gæster, mad og vejr.. Vi havde frygtet regn og blæst.. Vi fik kun sol og varme.. Da gæsterne var gået og der skulle spises rester med vores skønne naboer/venner så kom regnen.. vi rykkede ind i udestuen og så var vi bare tilfredse.. I skrivende stund er jeg stadig høj af lykke..
 
Et kæmpe tak skal lyde fra alle de som var med til at gøre vores dag til noget helt specielt.. Vi er både taknemmelige og lykkelige.
 
Kik billederne.. de taler for sig selv.. jeg og Roald har forsøgt at fange øjeblikket til evigt minde.. tak til de som har taget de billeder med os på.. Så vi kunne mindes dette også..
 
Kik blot med..
 
 
 
 
 
 
 Nu er den skønneste sofa bare færdig..


 
Så blev den endelig afsløret. Jeg er blevet spurgt så mange gange om ikke jeg ville vise den frem.. og Jo.. det kan I tro.. men jeg må bare indrømme at jeg har glædet mig vanvittigt til at afsløre den på vores skønne Kobberbryllupsdag.. og det blev den.. Næste indlæg er om Kobberbrylluppet.. så følg med..


 
Jeg er blevet mere end tilfreds.. Sofaen blev færdig midt i mellem forældresamtaler og forberedelserne til Kobberbryllup, så jeg måtte kaste håndklædet i ringen og få Idea Skum til at sy hynderne for mig.. De har ydet så stor service og professionalisme.. De er så flotte og færdige på ingen tid.. Jeg skylder dem at rose dem til skyerne...

 
Jeg håber billederne taler deres eget sprog.. Det er blev ynglings pladsen i haven.. Det var mange mænd som kom og forbød mig at invitere deres koner en anden gang.. der skal bygges sofaer ... glæder mig til at se Jeres bud på en skøn oase..