lørdag den 15. oktober 2011

Verdens bedste, måske.. har I også en favorit?

Ja overskriften og billedet følges måske ikke ad, men så kik ind og bliv lidt klogere....


Jeg har nu fejret fødselsdag i flere dage og elsket det i fulde drag. Det har været hyggeligt og indbringende. Jeg er blevet velsignet med dejlige gaver. Både af Roald men også mine mange andre gæster har givet dejlige gaver.. Nå for ikke at snakke om de mange dejlige hilsner, som er strømmet ind på Facebook. Jeg er så taknemlig. Der skal ikke meget til for at jeg føler mig værdsat og husket.. Tak for det..


Så jeg har dækket bord til alle gæsterne, og grint over hvor meget jeg holder af den fine fødselsdagsløber. Ingen har måtte spilde på den.. og det har de også fået at vide ;o)


Ja dagene op til min fødselsdag er jeg blevet mobbet for min nye interesse for æbler. Jeg er så velsignet at jeg har modtaget æbler fra både en forældre på jobbet samt naboen.. De skulle jo bruges til noget fornuftigt, så der er blevet kogt æblegrød (som I har set i et tidligere indlæg) samt bagt denne skønne æblekage.. Roald har bare styr på det. Den smager som en drøm..


Tænker også I har en ynglings. Denne er vores lige nu, men vi har jo heller ikke haft tid til at afprøve de mange lækre opskrifter jeg har modtaget op til den store dag... Tak for dem alle.. Der er stadig mulighed for at prøve dem, og vi ser frem til det.