søndag den 10. juli 2011

4. Julifest. Mad og kageorgie...

Roald og jeg har været til 4. Julifest. Hvor er vi glade for at være der. Der var samlet nogle af de mennesker som vi holder allermest af. Sikke en dag. Alle var med til at gøre dette til en uforglemmelig oplevelse.


Alle kom med dejlig mad, men jeg må lige rose to skønne kvinder. To af dem som jeg syntes skulle anskaffe sig en blog. De ville kunne udøse af alle deres talenter og idéer. Jeg er så imponeret, så kik lige med...Ja, hun har gjort det igen. Birgitte, som I ser nedenstående har været med til at gøre vores 4 Julifest til en uforglemmelig kagefest. Hendes muffins er ikke blot for øjet, men også for maven.

De smager som en drøm.Se lige. Med sådan en kage er der vel ikke nogen som er i tvivl om at det var en 4. Julifest. Hun har virkelig styr på det med kagepynt. Misundelige? Jeg nægter at svare på det spørgsmål, ja jeg gør...Ember, som er vores skønne Amerikaner. Hun er så dejlig en kvinde. Kender ikke nogen som hende. hun er meget talentfuld og har naturligvis også bagt og lavet masser af skøn mad til os. Vi trillede hjem.

Jeg siger bare tak for en skøn dag.