fredag den 25. juni 2010

Afslutning og ny start.

Denne dejlige knag har jeg modtaget i gave.. De siger den er til at hænge mine tasker på. Alle børnene har skrevet deres navne på den. En sjov idé. Gad vide, om de alle ved jeg elsker og samler på tasker. Man kunne godt foranledes til at tro det.
I denne uge har jeg måtte sige farvel og kun på gæstevisit frem over.. De skal nu i 4. kl. efter sommerferien og derfor ikke være mine DUS børn. Det er en underlig fornemmelse. Jeg er absolut blevet bedre til det, end da jeg var nyuddannet men helt god til det bliver jeg ikke. Jeg kommer jo til at savne de dejlige børn.

I dag, da der skulle krammes farvel og god sommer til alle, fik jeg lidt ekstra fine gaver. Deler lige lidt af dem med Jer.
Mikkel, en af mine dejlige drenge, har selv lavet lyset. Et kæmpe stort lys med tre væger. Han vidste bare at jeg ville elsker kreative idéer. Han har jo så evig ret den dreng....
Josefine gav mig denne dejlige æske chokolade. Uha.. Hun ved hvad der er godt. Roald bliver ved med at spørge, hvornår den skal åbnes. Ikke nu er svaret :o)

Anna, hendes mor og far har givet mig denne smukke blomst. Jeg blev da så glad. Den er straks kommet i potte og pryder nu stuen.
Det er bare så skønt at blive påskønnet. Anna skrev i kortet at hun vil savne mig og tak for alle de dejlige kreative ting vi har lavet sammen. Anna kan du se, i mit indlæg hvor vi syede forklæder i Dussen.
Enddu engang tak for dejlige minder og en god tid.