tirsdag den 20. december 2011

Julehilsen eller Værtindegave.. Var det noget?


Her i huset har vi en tradition. Vores naboer får ikke julekort. De får julegodter. Mon Roald når rundt med dem, i skrivende stund, før min skønne nabokone Sanne læser dette... (For hun er nok en af mine mest trofaste læsere på denne blog.. Tak for det, Sanne...)

Dette har vi givet dem, lige siden første jul vi flyttede ind. Ser ingen grund til at ændre på dette.. Så skulle der da ske noget ganske uventet... Vi hygger os med det, og vil på den måde vise dem, at vi sætter KÆMPE pris på deres måde at være på. De hjælper os med det de kan, vi låner af hinanden, hygger sammen, til jul, Nytår, Halloween og al det løse. Vi er så vilde med dem. Det er ikke altid vi er gode til at sige det i hverdagen, så vi gør det med vores Julehilsen.. Derfor skal de også i år, ha en hilsen..Tak for alt, kære naboer og en Glædelig og lykkebringende jul til Jer.. Tak for det gamle.


Sådan ser den ud i Julen 2011:

MUMS.. Her er de så, vores værtindegaver her i den søde juletid. De er fyldt med hjemmelavet marcipanbrød. Elsker dem, et med nugat og et med pistacie.. Håber de gør glæde, hvor de ender.

Vaniliekranse, ja her i huset er det ikke jul, uden. Vi har prøvet en ny opskrift denne gang. Er spændt på om vi er tilfredse med dem. Havregrynskager og kanelkager..Her er de allesammen.. og hov der blev vist lavet en for meget... Hvem mon der skal ha den? Ikke til at vide..

Julen hander om .....

.. at glæde andre.


Husk nu, når du bager, så skal man gøre andre glade.. Det er også planen her... Bare vent og se...

Jeg har nemlig en lille idé til en værtindegave eller nabohilsen her i julen.. Så mangler du det, så kikker du bare med, en af de nærmeste dage...

Her er der igen kommet lidt fra hånden.. MUMS de er gode...
Jeg synts det er skønt at bage, men også skønt at se på dem bagefter.. jeg har stilt mine kager på risten i køkkeneet og pyntet dem med en julekæde.. Det lyser hele køkkenet op. Det er så flot..