tirsdag den 23. august 2011

Regnbuekage og kreahygge..


Jeg holder kreaaften hver 4. tirsdag.. Har inviteret nogle skønne quinder.. Det er så rart, og vi forsøger virkelig at være flittige.. Det var nogle af os idag. Ikke alle.. Der gik kage i den... SE selv...Ja Birgitte har været her igen... til kreaaften skiftes vi til at medbringe forfriskningerne... Denne gang bad jeg Birgitte om at bage min drømmekage... Jeg havde købt kage mix og farve i USA så den kunne bliver ægte i farverne.. Det ville hun gerne.. TAK.. jeg er så glad... og fuldstændig speedet af sukker ....... sover ikke hele natten.. ;o)


Birgitte er bare så dygtig. Hun må igang med den blog.. Jeg venter stadig. Har jeg fortalt Jer at hun også er en meget dygtig frisør.. Det er hun.

Her er nogle af de flittige... nå ja og så havde vi et nyt medlem med idag.. Hun starter tidligt. Gik på omgang og sov hele aftenen, når ikke lige hun skulle spise.. Er det ikke skønt..
Jeg fik ikke billeder af alle.. F.eks. Den kære Ember, som igen igen, måtte rede mit blodtryk, da min overlocker strejkede. Hvorfor bliver den ved med det? jajaj Det ved I ikke. Jeg kunne bare ikke dy mig for at spørge, ud i æteren.


Nå ja, jeg forsøgte at komme videre. Har jo gang i et farverigt projekt. Skal være færdigt inden en barsel i december.. mon jeg når det.. man skulle næsten tro at jeg havde tæppet til at passe til kagen. Det er et tilfælde..


Tak for en dejlig aften, glæder mig allerede til næste gang..