torsdag den 13. maj 2010

Et dukkehjem


Et dukkehjem undervejs...

En af mine gamle urkasser har fået en make over... Den trængte også til det... De er sjældent pæne når man finder dem. Den er nu malet hvid, og der er lagt gulv og loft...

1. etage er ikke færdigt endnu, men det kommer, der er ikke lagt lys ind, der mangler møbler osv. mon det sker snart? Jeg holder vejret og håber.

Er på jagt efter en slagbænk, til pigekammeret, har ikke kunne finde en... ser I en, så sig endelig til. Den skal være hvid. jagten er en del af charmen ved disse projekter. At finde det helt rigtige, er en sand fornøjelse. Det er som at lege indretningsarkitekt, hver gang. En hemmelig drøm af mine.
Der er lang vej endnu. Jeg kunne bare ikke vente med at vise lidt fra hjemmet.
Er dog godt tilfreds med det som er færdigt....
Tjenestepigen er flyttet ind i køkkenet. Der hører hun til, og der er hun i sit rette element. Ikke nogen særlig rødstrømpe tanke, men hvad gør det..
Jeg elsker mine dukkehuse. Har lavet 4 stk. efterhånden. Hvert hjem sin charme. Ikke to har været ens, sådan skal det jo være. Nu mangler jeg at lave det som min søster skal ha op i sit hjem. Man går jo hen og bliver helt grebet af det...

6 kommentarer:

 1. Nej, hvor er det yndigt. Jeg har altid været vild med dukkehuse, og har drømt om at sætte et stort et i stand helt fra bunden, - engang! Det bliver måske aldrig, men jeg kan da godt drømme lidt alligevel.
  På vores lokale bibliotek har de lavet et glasskab om til bamsehjem, og det er så fint pyntet til jul. Det er der mange, der kigger på og nyder.

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det smukt, og hvor må de være sjovt at købe ind til !

  SvarSlet
 3. Sikke en genial idé! Ikke at jeg selv har tid til det, men det er rigtig flot. Jeg elsker gamle møbler, og sikke et sødt gammelt anderledes møbel, du er ved at lave :o).

  SvarSlet
 4. Årh hvor fin en ide...
  modtagerne bliver helt sikkert glade for det fine hus :)

  Knus herfra

  SvarSlet
 5. Nøj, for en god ide...Det er rigtig sødt det du der er ved at lave!

  SvarSlet