lørdag den 16. januar 2010

Afsløringen af maleri til 40 års fødselsdag.

En af mine dejlige veninder har lige holdt 40 års fødselsdag. En dejlig fest med 33 fantastiske kvinder, som bare skulle hygge sammen.. og det gjorde vi..
Men Rikke skulle jo også have gaver. Sikke dejlige gaver.
Hvad ønsker du, Rikke? Kom jeg til at spørge. Gør det da aldrig mere. Før næste gang :o)
"Jeg ønsker mig et maleri, som du selv har malet." Et ret så beskedent ønske. Hvis det da lige var fordi jeg havde prøvet at lave et maleri før. DET HAR JEG IKKE.
Fordi Rikke er den hun er, ville jeg jo gerne opfylde hendes ønske, så jeg ringede til en livline. Nathja Bartholomæussen, som er en meget dygtig pige, som maler de mest fantastiske malerier. Desværre har hun ikke en blog eller hjemmeside som jeg kan henvise til.
Hun er så dejlig, og ville gerne hjælpe. Hun fik mig lært hvordan hun blander farverne på lærredet, hun viste mig forskellige teknikker. Hun blev og stod mig bi, da processen blev drivende våd af angstens sved.. Hvor er det bare svært.

Her er så resultatet, af det stor slid. Jeg gør det aldrig mere. Hvornår stopper man? Hvordan sikrer man, at det ikke kommer til at ligne noget børn har lavet? osv. osv.
Er ikke sikker på at jeg nogensinde lærte det, men Rikke blev glad for maleriet, måske fordi jeg havde malet det, og er det grunden så er det også ok. For glad skal hun da være. For hun er en helt fantastisk dejlig pige...

Her er billedet i fuld størrelse. Det måler: 70*140 cm.