lørdag den 4. juni 2011

Nyt fra haven

Så smuk er vores Clematis lige nu. Troede aldrig at den ville komme tilbage til live. Roald siger godt nok at jeg er farlig med en hækkesaks, men da han havde været i gang med vores dengang kæmpe store Clematis, var den ganske lille. Nu blot en måned senere er den lige så stor og flot som før, den hænger bare ikke længere. Hvem skulle ha troet det. Ikke jeg, det er ganske vist. Blot et lille råd. Nu ved I det. De tåler en kraftig beskæring. Det har været godt for den.
Disse smukke Kalaer fik Roald i gave. De minder mig om min brudebuket. Godt nok var de i bordux, men ganske smukke. Elskede den buket. Py det er egentlig mange år siden. Sider da lige er og mindes dengang.Nå ja, så kan jeg da lige vise et lille billede fra det ene højbed. Kålen er ikke særlig stor, men vi krydser fingre og håber det bedste. Det har regnet og svinet bedet til, sikke en uorden. Alligevel er vi stadig ganske glade for resultatet. Jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan vise 4 flotte højbede med frodige afgrøder.. Måske snart?

Hjælp.....

Der har været stille på bloggen, alt for længe.

Det skyldes at jeg ikke har kunne komme ind på bloggen. Jeg får at vide at jeg kan nulstille det hele, men forsvinder alt så?

Nu kan jeg lave indlæg, men kan ikke kommentere tidligere indlæg for så vil den ikke kendes ved mig. Dette tiltrods for at jeg skriver alle de rigtige koder m.m....

Er der mon en som kan hjælpe mig med dette?

Så vil jeg være noget så taknemlig. For jeg elsker jo min blog, og mine fastelæsere....

Og så lige god sommerdag til alle.. Ses snart..