lørdag den 11. maj 2013

Blogtræf 2013.. Flere har ville være med.. Vil du deltage så gir jeg lige et par dage ekstra.. enkle pladser tilbage..Tror vi kun kan blive overrasket på dagen.. vi forventer intet, men får skønne overraskelser.. så kan man ikke ønske sig mere.. Tak til alle de som vil være med til at gøre en forskel på dagen...

Denne gang kan jeg præsentere:

Lucie Kaas: De har nogle skønne og smukke ting.. De har i år giver noget helt nyt og anderledes, som vi måske ikke forbinder dem med..

Reuse: Hvis du aldrig har besøgt denne butik, så afsted med dig.. den er ganske smuk og inspirerende. Hun har sponsoreret en ganske personlig og smuk gave.. 


Sigurd Muller : Hvis du nyder et godt glas vin eller anden form for drikkelse, så er dette stedet af finde det.. der er god service og meget kompetente vinkendere som kan rådgive dig..

Garnpusher: Tjek dem lige ud.. de er nye og sprøde.. De har de lækreste ting.. De er friske på at I skal kende dem, så der er både gave til alle og en stor til udlodning.. du bliver fristet over evne.. er det godt eller va´?


Jeg glæder mig, og i aften skal der planlægges menu og borddækning.. håber I ser frem til en dejlig dag, sammen med dejlige damer..