lørdag den 27. februar 2010

Give away.. og lidt mere...Ja så har jeg lyst til en lille give away, igen.. Jeg er da blevet helt afhæning af at besøge posthuset...

Når jeg har 70 faste læsere udlodder jeg en give away.. Man kan vælge mellem tasken eller den lille pose til enten garn, fyrfadslys, hæklenåle eller andet. Jeg bruger dem til alt.. også at sætte urtepotter i så det ser ud som om blomsten står i en stofpose... Det er vældig hyggeligt..

Begge dele er syet i hørstof med bomuldsfoer.

Tasken har lang hank, og dem syede jeg sammen med pigerne i 3. kl. De bruger dem til gymnastiktøj, og meget andet. Over skulderen, på skrå, og de er klar. Også når vi skal på tur. Ikke to tasker blev ens. Denne her, har jeg syet, som inspiration til pigerne. Ret så sød. Min kære mand mener dog at jeg har tasker NOK. Jeg er tilbøjelig til at mene han har ret.

Regner med at alle kender reglerne for Give away.. :) lidt doven i dag, det er jo lørdag...Jeg drømmer også om en ting... Måske der er en frelsende engel, som kan lave sådan en... og jeg kan bytte eller købe mig til den...

Dette jordbør, er en lille pung, som nøglering. Jeg ønsker mig en større, som kan være penalhus, altså et langt jordbær, til mine hæklenåle.. Hvad så piger, hvem hopper på den?