tirsdag den 22. december 2009

Hæklet tæppe
Jeg er blevet grebet af at HÆKLE. Når jeg har travlt og sat for mange projekter igang, så nyder jeg at slappe af med hækletøjet i hånden. Egentlig har jeg kun lige lært nogle enkelte færdigheder i hæklekunsten, men nok til at det giver mig stor fornøjelse, at sidde med det. Tidliger hæklede jeg et grønt tæppe, det kan ses på billedet øverst på siden, det var både et hyggeligt projekt, men også et projekt som ikke kunne gå galt. Jeg var ikke i tvivl om, at det måtte være et tæppe, som skulle være afstesseren, denne gang også. Enhver kan lære at lave oldemorsfirkanter, dette er blot en meget Stor en af slagsen.

Forsøg på at lave et filthalstørklæde


Ja her er det så...... Forsøget på at lave et fantastisk filthalstørklæde. Det er egentlig blevet ok, taget i betragtning af, at det var første gang. Håber modtageren bliver glad for det... Jeg er blevet grebet af det og må prøve dette igen. Så Faster Mettes på hendes blog, og tænkte at jeg måtte give det en chance. Hvis andre skulle få samme idé, så god fornøjelse. Det er ikke svært, men man skal lige ha lidt øvelse. Tror det kommer, må lave nogle flere i juleferien.

Broderet pude
Må man godt prale? Hvis nu, det er af en anden? Så må det være i orden.....


Se lige denne flotte pude. En meget dygtig kvinde har broderet den. Puden er både sjov og flot, den er så lækker, og vi ynder at tage den frem til alle mulige lejligheder, Påske, Halloween og naturligvis Jul.

Juledekoration


Gode venner på besøg og vi blev en flot dekoration rigere. Vi havde en dejlig aften med M&M. Michael er en meget kreativ mand, som kan stort set det han sætter sig for, det gælder også kunsten at lave dekorationer. Vi fik dette flotte træ, og det pryder vores bord. Hvis blot folk vidste, hvor stor pris jeg sætter på hjemmelavede ting.

Varmepuder, til den kolde tid.
Disse varmepuder har været populære i gennem lang tid. Populariteten er ikke blevet mindre af at vinteren er kommet. Har lige syet en ny forsyning. Vi må jo hjælpe hinanden, med at holde os varme. Personligt kan jeg, ikke leve uden min varmepude. Den er sågar med i seng. Jeg giver dem ca. 2 min. i microovnen, og den er i stand til at gøre en "lykkelig", dvs, næsten da. Hjertepuden er perfekt til gulvet. Der er lige plads til et par kolde fødder på hjertet, og så er alt det forfrosne væk.