lørdag den 29. maj 2010

Ringe af cykelslanger


Her er de så, de ringe som jeg længe har ville lave.. Det er, som om, jeg altid er bagud, med projekterne som udspringer af idéerne jeg har i mit hoved, men der sidder vel ikke en eneste blogger som ikke kender dette ;o)

Da jeg for lang tid siden arbejdede med mine knaparmbånd fik jeg lyst til at lave ringe som passer til.. Skulle lige finde en løsning.. og der er flere i ærmet, men nu blev det til disse. Jeg er jo blevet ret begejstret for at arbejde med cykelslanger, så det blev tilfældigvis denne model som kom først.

Armbånd, øreringe og nu fingerringe... Du kan finde det hele her på bloggen..
(Jeg har ikke lært at linke til et tidligere indlæg, sorry, ellers ville jeg gøre det...)

Forsinket svampehøst


100 år og en krig senere end alle andre, udkommer mine svampe så... Ja det er da nok et år siden mine kreative søstre lærte mig at hækle dem, men det fangede aldrig..

Så fandt jeg dem lige, midt i forårsudmugningen... Ja der skal jo tyndes ud i gemmerne. Jeg er samler og finder hele tiden ting jeg for længst har glemt alt om...

Da min mand gik garagen igennem den anden dag, fandt vi ting som jeg ikke anede jeg ejede... Det er da lidt pinligt... Men sådan er jeg. SAMLER... Nogle gange er det jo lidt praktisk.. andre gange ikke. Gæt selv hvem som har, hvilken holdning her i huset ;o)