lørdag den 12. december 2009

HårbøjlerFik ikke nok i første omgang. Har derfor lavet et par hårbøjler mere. Endnu engang med bånd fra lagersalg hos Lene Bjerre. Endnu et projekt som skal afprøves på job. Pigerne har allerede set dem på Julemarkedet, så tror de vil falde i god jord.

To fluer med et smæk.

Jeg elsker at dekorere og indrette, gør det gerne og gør det tit. Der er dog ingen grund til at opfinde hjulet mere end én gang. Det er grunden til at jeg lige viser hvordan jeg har genbrugt en opsats mere end en gang.

En af de mange gang jeg skulle pynte op til en stor fest, med 120 gæster, som denne gang, alle skulle spise de dejligste kager, på et flot dækket kagebord, manglede vi en opsats som kunne pynte på det store bord. Til den lejlighed tegnede jeg denne opsats som Jens Ditlev Pedersen lavede til mig. De kunstige kager er lavet af Pap og PU-skum pyntet med maling og krømmel.

Anden gang jeg skulle pynte op, var da der skulle laves julebuffé bord til en juletræsfest. Opsatsen måtte bare bruges igen. Denne gang med pakker, som jeg havde pakket i sølvpapir med silkebånd om. Denne gang var den også imponerende og talte for sig selv.Hjemmelavede bordskånere


Har set mang flotte ting, syet af tov viklet med stof. Både tasker, og brødkurve. Denne gang ville jeg gerne lave en nem og hurtig ting som kunne være en god lille julegave eller værtindegave til de mange arangementer som vi ALLE deltager i hele december.
Det blev til disse bordskånere. For at slippe for at klippe lange stofstrimler har jeg brugt skråbånd fra Lene Bjerres lagersalg.

HøsttidJeg ved jo godt at det ikke er sæson for høst, men disse patchwork æbler er jeg bare så glad for. Da jeg havde gang i den produktion blev det til noget af en høst, men det er hvad der er tilbage. Et fad med æbler i alle mulige farver. I stedet for stilk i stof har jeg på disse æbler valgt at sætte en rigtig gren i, men det vælger man jo selv.

Et stort ønske opfyldt :)


Da min mand og jeg købte hus, havde jeg to ønsker. Et arbejdsværelse til alle mine kreative projekter, for som jeg sagde: Så fylder det jo ikke i hele huset! Den købte Roald. Senere har det vist sig at det ikke helt holdt stik. Den anden ting var en tallerkenrække til alle mine kreative bøger, for dem har jeg nogle stykker af. Det viste sig, at sådan en, ikke var til at anskaffe for billige penge, men pludselig en dag, så dukkede der en op på Gul og Gratis. Den fik et lag maling og mit arbejdsværelse var på skinner. Idag omtales dette arbejdsværelse som en underafdeling af Panduro Hobby. Fyldt med masser af materialer og desværre også ufærdige projekter... MEN EN SKØNNE DAG... så...

Sølvsmykker

Her i opstarten af min Blog, er der ikke nogen rækkefølge i hvad jeg lægger ud. Det kommer som jeg finder det i mine gemmer. Pludeselig dukkede disse sølvsmykker op. Det er nok 15 år siden jeg lærte at lave disse. Nu går jeg ikke med dem længere, og de ligger bare der og griner af mig, men syntes alligevel de skal med i samlingen af projekter jeg i tidernes morgen er sprunget ud i.

Julen er kommet til vores hjem.

Her i huset er det mig som står for at lave konfekt. Derimod er det Roald som koger bolsjer. Egentlig er vi på diæt, eller er det ikke mest korekt at sige kostomlægning?
Det skal jo ikke gå ud over eventuelle gæster, derfor blev der lavet hjemmelavet konfekt til vores dejlige naboer. Tror nok jeg tør sige at det faldt i god jord. Velbekomme :)

På besøg hos Glaspusteren Lene Højlund i Aalborg

Det er altid godt at "kende" nogen, som kender nogen. Jeg tror ikke jeg er den eneste som har erfaret dette. Personaleforeningen på min arbejdsplads fik mig til at lave en aftale, med den dygtige glaspuster Lene Højlund i Aalborg. På det besøg fik vi alle mulighed for at puste glas. Behøver jeg sige at det var en KÆMPE oplevelse. Tænk sig, vi skabte noget smukt ud af en klump varm glas. Den dag var fyldt med godt humør, spænding, brændte arme og nå ja, SHOPPING. Vi kunne ikke lade være. Mine bedrifter den dag blev til: En kugle som hænger i min stige på væggen, en sukkerskål og en lille vase.

Min søsters elefant

I mange år har min mor undret sig over, hvordan hun har fået 3 meget kreative piger, når hun ikke selv kunne se forskel på en synål og en knappenål. Helt rigtigt var det nu ikke, vores dejlige mor, som desværre ikke er her mere, kunne da strikke, så helt uden kreative evner var hun IKKE. Jeg vil så gerne lære mange forskellige ting, så professor på de enkelte ting, bliver jeg nok næbbe. Så nu vil jeg prale lidt af min ældste søster, som er meget dygtig til at hækle, ja det er min anden søster såmænd også, men jeg har ikke lige noget jeg kan lægge ind af hendes hæklerier.. Det må blive en anden ting, et flot sjal... Det må vente ;o) Susanne, som min ældste søster hedder, har hæklet denne søde elefant til mig. Jeg er vild med den og den sidder på min sofa og pynter. Hun har hæklet en del af dem, og de gør alle små pige- eller drengebørn glade.