mandag den 19. marts 2012

Ægudstilling i Dussen.. Den varede ikke længe..

Nu er der æg i Dussen.. Mine kom op i en pause... Men da jeg fik en hel flok skønne børn med på værkstedet for at lave æg, så kom de lige så hurtigt ned igen..


Jeg er nemlig af den holdning at det ikke er de voksnes ting, som skal hænge i DUSSEN, men børnenes... De er så dygtige..,Det er skøt at se, hvor stolte de bliver, over det de laver..

Nu pynter alle børnenes æg, og der er flere under vejs.. det er så hyggeligt.. Håber også du gider pynte på dit arbejde.. his du har mulighed for det...

Jeg har også pyntet personalestuen.. Der skal da ske lidt.. Vi har ofte så travlt at det kan være svært at nå at "være noget for hinanden".. Det har jeg forsøgt idag... så lidt æg kom i "Vaserne" som jeg iøvrigt også har lavet sammen med børnene.. Husker I dem?

Syltetøjsglas eller rødbedeglas.. Pak dem ind i gips.. De tører hurtigt. og er flotte at se på...


Lidt godt til ganen blev det også..


I dag sagde vi farvel til "Julen".. hahaha Det var dog ikke fra JUL... men alligevel. Man siger jo at Julen varer lige til Påske.. haha Nå ikke.. men der var da jul over temaet..


Jeg serverede hjemmelavet marcipanbrød.. De var da væk, før jeg fik set mig om...


Svesker, Valnødder, brændte Hasselnødder var også et hit.. Julen varer jo lige til Påske..

Blandet landhandel

Søndagen blev en skøn blanding af forskellige aktiviteter... Du kan se billederne i dette indlæg..

Først og fremmest så fik jeg lige lavet nogle små æg... De skal pynte et hemmeligt sted.. Desuden fik jeg også lavet nolge som skal gives væk.. i flere år har jeg være frivillig besøgsven.. Der skal måske lige lidt æg, den vej også... Pynt kan vi da alle lide.. eller va´?


I ser nærmere...
Nå ja.. så blev der også lavet den mest kedelige salat i mands minde.. men mums den smagte godt..


Der er intet andet i, end:


To slags salat

Agurk

Rosiner


Men det, som fik den til at smage helt fantastisk var jo min hjemmelavede dressing:


0,2% Græsk Youghurt

Salt

Peber

PurløgIntet andet.. Rør det godt sammen.. Spis det med din salat.. Gerne en mere spændende en end min... Velbekomme..
I baggrunden ser I Roalds julegave.. En Trip Trap, salt og peber kværn.. Det er en af hans ynglingsgaver... Den er nu også skøn...

Det var min søndag.. Nu er jeg klar til en uge mere.. Må der snart blive påskeferie.. jeg har brug for den og kan næsten smage den...