mandag den 18. januar 2010

Award for Kreativ Blog 2010


Jeg har fået tildelt en Award af Randi fra Mit Pusterum. Jeg er naturligvis meget glad og beæret over at Randi har valgt mig som en af de 7 hun skulle vælge.. Tak for det, søde Randi.

Denne award indebærer følgende:

Jeg skal vise awarden på min blog.
Linke til den jeg har fået den af: Randi fra Mit Pusterum
Skrive 7 ting om mig selv.


1. Jeg arbejder som pædagog, og på mit job har jeg de mest fantastisk børn, som mine kontaktbørn. Jeg elsker det jeg laver, og ved hvorfor jeg blev pædagog, når jeg ser, at det man arbejder på, det lykkedes. Så får jeg gåsehud.

2. Jeg er lykkelig gift med en helt fantastisk dejlig mand, som vil gå gennem ild og vand for mig. Han er støttende og hensynstagende ud over alle grænser.

3. Jeg elsker at rejse. Gerne til USA. Der har jeg været 4 gange og er ikke færdig med det land endnu. Jeg elsker at landet er så stort, jeg er vild med folkets mentalitet og så elsker jeg bare at shoppe der.. Er I klar over hvor mange dejlige og billige ting man kan få i USA? Næsten alle mine kreative materialer er købt der.. Vel at mærke, til næsten ingen penge. SKØNT.

4. Jeg er vild med tasker. Har uden tvivl alt for mange. Når jeg nu fortæller at jeg i julen 2009 fik hele tre tasker i julegave, ja så lyver jeg IKKE. Kan ikke få nok..

5. Jeg elsker at sætte spor. Hvad mener jeg så egentlig med det? For mig er det vigtigt at gøre en forskel. Det kan være i menneskers liv, på det følelsmæssige plan. Det kan også være i form af praktisk hjælp til andre, som af en eller anden grund, ikke selv er i stand til at udfære opgaven. Sidst men ikke mindst, kan det være i forbindelse med min passion for det kreative. Jeg elsker at skabe noget med mine hænder eller blot at skabe noget i form af nytænkning. Deler det gerne med andre, så de kan få glæde af det.

6. Jeg elsker at lege indretningsarkitekt. Bilder mig selv ind, at det lige er mig. Ved I hvad? Det hygger jeg mig med.

7. Jeg må nok afslutte denne række af indrømmelser, hvis det skal være helt rigtigt, med ordene: Jeg kan lide at have kontrol. Helst over mig selv og mit, men overblik og struktur er nok kendetegn for mig.

Nu skal jeg så give denne Award videre til 7 andre spændende og ikke mindst KREATIVE bloggere. Det gør jeg med glæde. Egentlig kunne jeg godt give til mange af de dejlige kvinder som allerede har modtaget af mange andre.. Jeg vil forsøge at undgå dette, men jeg lover ikke noget.

  1. Den første Award skal gå til Nathalie med bloggen: The Amazing Blog og the Evensen Family. Det skal den af flere grunde. For det første er Nathalie den som hjælp mig i gang med at lave min blog. Hun har trofast hjulpet mig til at lære denne blog verden at kende. Nathalie skal også have denne Award fordi hun har en dejlig blog, som får smilet frem på mine læber, når hun med ironi og humor beskriver både sig selv og sin familie. Nathalie er en meget kreativ pige, det er ikke en blog, som består af kreative projekter, men når hun lægger sådanne ting ud, for det gør hun, med mellemrum, ja så er det bare så flot, det hun laver.
  2. Den anden Award skal gå til Lisbeth med bloggen: Kolorista. Af den simple grund at jeg i spænding følger med i det hun laver af kreative idéer. Hun er idérig, og fortæller sin historie med et glimt i "øjet". Tak for det. Jeg ved ikke om hun nogensinde ser at jeg har givet hende denne Award, men for mig, fortjener hun den.
  3. Denne gang går Awarden til Marengses Verden. Hun har lavet en blog, som er en skøn blanding af alt hvad vi bloggere ikke kan leve uden ;o) Jeg syntes den er skøn.
  4. Her går Awarden til: Tulipaner og Tomater. Hvis I ikke allerede kender den blog eller hjemmeside, så tjek den ud. Jeg skal eje en af de mest fantastiske tasker, som man kan se der. Har allerede forelsket mig i en, med det mest vidunderlige broderi.
  5. Jeg giver også en Award til Meisolle. Den blog er da helt fantastisk. Hun laver nogle dukker som man slet ikke kan forestille sig. De har personlighed og kant. Jeg syntes der er dejlige og personlige. Det er nu ikke det eneste som er på bloggen. Den er et kik værdig.
  6. Her kommer den så... Awarden til en som jeg tror har fået den af en anden, tidligere. Dem kunne jeg ellers give mange af. Men Mette skal have en af mig. Jeg er blevet inspireret og føler jo jeg kender hende;o) Mette har bloggen: Faster Mette. Hun deler ud af sig selv og det liv hun lever med familien. Jeg har lært nye ting gennem Mettes blog, og glæder mig til, at lære flere fremover.
  7. Jeg må give den sidste til Lis. Der er sikkert mange andre som har givet Denne Award til hende. Men jeg må... Hun har taget mig med ind i et liv med børn, kreativitet, følelser og ikke mindst store tanker. Jeg er forgabt.

Der er ingen tvivl om at der er mange andre som jeg også kunne få lyst til at give denne Award til, men jeg skulle vælge 7. Hermed gjort. Ikke nemt.

Der er jo ingen tvang, forbundet med denne Award. Så har man ikke lyst til at modtage den, så lader man da bare være med det.. Men jeg havde. Tak mange gange til Randi. Du ville absolut ha været en af dem som jeg også gerne ville vælge, men en anden kom først...