lørdag den 23. august 2014

Ud i det blå efter ting til haven og hjemmet.

Turen i dag bragte os til Sæby. Der bor der en mand ved navn Leo. Han har en stor have samt blomsterbutik. Men må med skam indrømme at det nok ikke er haven som gjorde indtryk mere Leo. 

Håber ikke der er sarte sjæle som kikker med, for nu kommer den skinbarlige historie uden filter. Og bliv nu ikke stødt på manchetten på Leos vegne. Han fortalte livligt og bad mig skrive fridt. 

For god ordens skyld må jeg lige fortælle de læsere som ikke kender mig. Jeg er en ganske kedelig traditionel dansker med gode standarder og sund fornuft. Lever et halvt småborgerligt liv men er frisindet i forhold til andres valg. Når det nu er på sin plads så læs blot videre. Døm ikke, men lad Jer underholde. 

Leo er en mand i sin bedste alder, mener han. Han er 67. Han skyndte sig at fortælle Roald at han altså ikke var til mænd. Bare rolig, måtte Roald sige. Det er jeg heller ikke, hvis du skulle være i tvivl. 

Leo har lavet en BHhave. Ja du læste rigtigt. 

Ja du så også rigtigt. Lidt fikseret er han. Leo klær sig også som kvinde, og spurgte mig om ikke jeg ville fortælle mine læsere at han aldrig købte det selv. Han har masser af leverancer. Kvinderne leverer i stride strømme. For Leo er ikke blot glad for kvinder, han har tilsyneladende også kontakt til kvinder som er meget fascineret af han og i ham. Har man tid og frisind til det, fortæller han gerne om sine erobringer. I går var den en 40 årrig kvinde. Detaljerne vil jeg skåne Jer for. 

Nok om Leo. Nu vil jeg vise Jer billeder fra hans fantastiske butik. Den er fyldt med retro keramik. Alt stillet op i farveorden. Så spænd sikkerhedsselen. Jeg deler lige. 

Jeg fik også lidt lækkert med hjem til hus og have. De ting viser jeg i morgen i et nyt indlæg. 

Er du til retro så er det turen værd.