lørdag den 28. juli 2012

Deler lige en opskrift.. Kajtoast..



Jeg fik lige lyst til at dele denne skønne opskrift.. Måske det er overflødigt når jeg har lagt billederne ud, men jeg vil da lige forklare lidt... så de utrænede i et køkken også kan være med.....

Dette er min fars udgave af en helt fantastisk Toast...Derfor det opfindsomme navn:

    "Kajtoast"

Du skal tage at prøve den.. Det kan være sommermad, såvel som vintermad.. Du kan eksperimentere med krydderier m.m. Jeg vil fortælle dig, hvordan jeg laver dem...

Billede:


  1. Tomater skåret i skiver steges i lidt olie.
  2. Sådan ser tomaterne ud når de har fået nok, efter min smag.. Her kan du vælge krydderier, Oregano eller andet.. Jeg gør det aldrig
  3. Franskbrød smøres med smør på begge sider.. Jeg foreslår Birkesfranskbrød. Du kan evt. supplere med lidt smør eller margarine på panden.
  4. Sådan ser de ud når de har fået nok.. De vil være både sprøde og svampede på en gang
  5. Lav et speglæg. Nogle foretrækker at stege dem på begge sider. Det gør Roald, men han har jo heller ikke lært det hjemme fra... hahahah
  6. Sådan.. Brød, æg, tomater og så pyntes det hele med friske purløg fra haven ;o) Salt og peber giver lige det sidste
En lille hemmelighed, idag prøvede vi selv noget nyt.. Roald ville gerne ha bacon på.. Jeg gik med til at prøve, for vi elsker begge, bacon.. Men dont do this at home... Det var ikke godt.. Just do it plane...


Velbekomme.. 

Håber du tør... Jeg er solgt.. Tak til min far som har lært mig mange ting i et køkken. Jeg gemmer på det.. Inde i harddisken.. Der er jo ingen grund til at tage glæden fra Roald, vel?