mandag den 28. marts 2011

Skøn dag. Masser af billeder fra dagen.

Vi arbejder, tænker og bliver inspireret af hinanden. For ikke at sige, undervist. Der var så mange dygtige kvinder samlet. Nogle uddannet i de kreative fag. Det bar dagen præg af. Tak for det til alle som hjalp til. Gav af sig selv og smittede med deres glæde ved håndarbejde.


Der var mulighed for at lave mange flotte ting. Der var også damer som havde ting med, der kunne inspirere os. Det tror jeg de gjorde. Jeg er f.eks. igang med en hel uglefamilie.

Bloggerne havde mulighed for at sælge, bytte og udstille. Sidstnævnte, for at vi alle kunne se, hvad de er kendt for på deres blog. Det var skønt at se nogle af tingene i virkeligheden. Det er virkelig nogle flotte og smukt udførte ting vi så.


Materialerne, og valg af håndarbejde var forskelligt. Nogle var til papir og tape. Andre elskede deres symaskine. Nogle er vilde med deres strikkepinde og hæklenåle. Dagen i lørdags gav os mulighed for at prøve lidt af det hele.
Denne collage er jeg selv helt vild med... Det er arbejdende hænder. Det, som hele dagen handlede om. Det var et syn uden lige. Faglig stolthed er ikke at kimse af.


Tak for en skøn dag.