lørdag den 1. maj 2010

Ridehuset- du må opleve det...

Sidder du nu og tænker: Skal - skal ikke...... Jeg tage i Ridehuset?
Jeg vil gerne tage beslutningen for dig... JA DET SKAL DU... Det er en inspirerende oplevelse.. Jeg har nydt det.. Du burde gøre det samme...Ja så var der dem her... TULIPANER OG TOMATER... Sikke puder. De havde også tasker med og meget, meget mere... Men jeg er sur ;o) to sekunder før jeg skulle købe min drømmetaske, ja så blev den snuppet af en anden dame.. Det er ikke iorden... Bedre held til mig næste gang...
Ja der var nok at forelske sig i.... Noget man blot må indrømme at man aldrig lærer at lave, og en masse som man vil hjem og prøve selv.. Men her er det Røge & Co som har en fantastisk dejlig bod i Ridehuset. Den er farverig og skøn.

Her er hun jo.. Hanne som ud over at have en dejlig Blog, havde en skøn stand i Ridehuset. Den havde personlighed og sjæl. Her stod Hanne midt mellem hendes tørklæder, tasker over det hele, flotte armbånd og små toiletpunge m.m. Med en skøn hæklet blomsterkæde om halsen..

Senere vil jeg vise hvad jeg fik med hjem derfra...
Spændende og klassisk. Det var hvad smykkerne her de var... Barbara Lees. Viste smykker lavet i ovnen. Det skal prøves. Hun er dygtig og ville hjertens gerne lære fra sig... Det kan vi jo li...Man tror det ikke, men disse ting er alle lavet af ting fra naturen... Rødbeder, løg, gulerødder m.m. Papirkunst og Rødbedesmykker hedder stedet.. uha..
Marlene Ohrt Nissen lavede mange ting, men jeg har valgt at vise disse tasker.. De er sjove og anderledes.. en pige med mange gode idéer...... jeg kan desværre ikke linke til Marlene, hende må I opleve i Ridehuset....