søndag den 17. januar 2010

Stumpwork af Birgit Bendtsen


I mit tidligere indlæg viste jeg nogle billeder af et af Birgits flotte broderier. Hun har lagt en del ud, på Facebook. Her vil jeg dog lige dele et mere med jer. Det er da bare så flot.
Ord er overflødige. Broderiet taler for sig selv. Nyd det.

Broderi i 3D Af Birgit Bendtsen


Man tror det simpelthen ikke. Alt på disse billeder er broderet.. Ja hun er en:
Talentfuld Kvinde, og jeg kender hende ;o)
Jeg har set en del, men bliver hver gang overrasket over hvor fantastisk hendes broderier er. Tænk sig, hvor mange sting der er i sådan et broderi. Korssting beskæftiger hun sig ikke med, men denne teknik, som hedder "Stumpwork" som får broderierne til at strutte af liv.
Desværre er billederne ikke helt så gode som man kunne ønske, for at gøre det store arbejde hyldest, men tro mig når jeg siger: Det er så utroligt flot..
Hvem der havde det talent, og ikke mindst tålmodighed til at gå i gang med noget så omfattende. Jeg håber på, en dag at kunne vise nogle flere af Birgits broderier, for de er et kik værd..

Sikke en fest


Sikken fest vi har haft, nu i ...... Går.

33 kvinder samlet til et overdådigt ta selv bord. Masser af dejlige tærter, brød, fløderødbeder og m.m. Derefter et kagebord ud over det sædvanlige. Så bliver det vist ikke bedre.

Nå jo, det gjorde det. Der var så mange dejlige mennesker samlet. Alle som var med, havde en STOR plads i Rikkes liv, og det var en fornøjelse at være en del af..

Vanessa havde lavet den to etage høje chokoladekage. Den smagte som en drøm. Fuldstændig som alt det andet, der blev serveret i går. Tak for en dejlig fest.

Jeg tror godt I kender det. En fest som man sent glemmer. Bare fordi der var en dejlig afslappet stemning, og gæsterne følte at der var hygget om dem. Den slags fest, man selv drømmer om at holde.