lørdag den 20. marts 2010

Stempler

Jeg elsker at blive inspireret.. Idag er jeg blevet inspireret af hende her.... Karen har lavet et indlæg om stempler hun har modtaget efter laaaaang tids venten. Pakker fra USA er ikke til at stole på ;o)


Selv venter jeg på en fra sommer... Den skulle være sendt august 2009. Venter stadig....

Jeg kom til at tænke på alle de stempler jeg ejer, og hvor sjældent jeg bruger dem. Kom så til at tænke på at jeg da vist nok havde et stempel jeg kunne bruge til noget meget SPÆNDENDE.
Så det gjorde jeg. KIK SELV MED.

Her er de så.. Et lille udpluk af mine mange dejlige stempler. Har samlet gennem flere år. Ligeledes med farverne. Fandt så lige ud af at jeg nok skal til at bruge dem, da de jo ikke holder evigt...


FODSPOR. Det kan jo ikke være anderledes.. Her er det spændende stempel. Fik jo lige en ide. Jeg syntes jo vi skal sætte spor. Hermed gjort.


Sådan ser pakkerne ud fra mig, Når de er hjemmelavede..

9 kommentarer:

 1. min mor havde også en gan det stempel og det med hænder. synes de var så søde. og genialt at bruge dem til dit logo :)

  Kh sara

  SvarSlet
 2. og jeg er glad for, at det lige var mig der havde bestilt nogle af dine fantastiske sutteholdere. Sikke fint de er pakket ind...Glæder mig til og give dem væk..
  Knus moster.

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor har du mange stempler...Synes også det var inspirerende at se med hos Karen i dag. Jeg har godt nok ikke særlig mange stempler, og de fleste er vist for julede til brug nu...men måske jeg skulle investere i et par af slagsen og noget farve...jeg har vist noget guld og noget sort...

  SvarSlet
 4. Tænk, så opdagede man lige stemplerne (igen) på sådan en helt almindelig, regnvåd lørdag.
  Jeg har vist ikke nogen på lager, så måske må man investere :)

  SvarSlet
 5. Hej Lone
  Ih, hvor er de søde dine fodspor. Jeg har vidst også et par stempler liggenede. Ja, man glemmer nogen gange hvad man har.
  Jeg har set nu har skrevet til mig på mon blog under fuglene. Jeg har også svaret, men kan også skrive det her. Jeg har bare lavet fuglene dobbelt, tror det er godt nok. Mine bøjer ikke.
  Kh Maria

  SvarSlet
 6. Hej Lone.
  Selvfølgelig skal du da sætte fodspor, det er da oplagt :o))
  Netop præcis det samme stempel har jeg også liggende, tænkte det kunne bruges hvis vi engang skulle holde barnedåb. Og ja, det glemte jeg så lige alt om til Asta´s barnedåb. Sådan kan det gå når man har en masse sager liggende lidt langt inde i skuffen :o)
  Knus Anette

  SvarSlet
 7. Så mange fine stempler du har, det gir mange muligheter ;)

  SvarSlet
 8. Det er da intet mindre end genialt med de fodspor!!

  SvarSlet
 9. Wow vad häftigt. Vilken idé!

  SvarSlet