onsdag den 17. februar 2010

Fordi du er dig, og gider mig :o)


Egentlig er jeg ikke til "sødsuppe" og "pladder romantik." Når det så er sagt, så kan man da ikke andet end blive rørt når man kommer hjem til sådan en buket..
Syntes lige jeg vil sige til dig at; Jeg elsker dig. Sagde en genert mand, da han hørte mit begejstrede gisp...

Ved ikke med I andre, men jeg syntes det er så vigtigt at huske at sige til sin mand, kone, kæreste, ven, børn eller anden familie, at vi holder af dem. Vi er sammen på denne jord på ubestemt tid, og kender ikke morgendagen.

I vores hjem bestræber vi os på at huske de små ting. Vi viser vores taknemlighed over hinandens hjælp, søde ord og tilstedeværelse i dagligdagen. Håber at I også husker dette i Jeres liv. Hvis I ikke er gode til det, vil jeg gerne opfordre Jer til det. Det spræder virkelig glæde.

Nå nu blev det her indlæg mere alvorligt end jeg lige havde det inde i hovedet, da jeg tog billedet af blomsterne. Sådan kan det gå.

Det at huske hinanden, og glæde hinanden handler jo også om humor og selvironi. Livet er jo ikke altid en dans på roser. Dagligdagen (læs medaljen) har jo også en bagside. Når sure pligter og stress melder sin ankomst.

Det er på disse dage der er brug for evnen til at grine af trælse situationer og ikke mindst sig selv.