søndag den 11. marts 2012

Det ku vær´så godt, men så........

Der ser minsanten ud til at vi er ved at være færdige.. men nej.. Ikke helt.. Der er stadig ting som skal laves om eller rettes på.. Men lidt pynt kan for en stund få os til at glemme det..


For at være helt ærlig, så har det stået på alt for længe.. men måske ser det ud til at få en ende.. Det satser vi på..Vi har endelig fået vores dejlige køkken.. Vores DESIGNA køkken.. Det er flot. Vi er så glade for det... Mest glade når, bordpladen passer ind i huset..


Mest glade når tømmeren retter de sidste ting, så som det han har ødelagt m.m.
Men ser vi bort fra det..


Ja, så har vi bare haft en MALERMESTER, som er perfektionistisk. Se hvem han er, under "MALERMESTER"

For det første, har jeg nu vægge så glatte som en barnenumse.. Han gør alt rent fra dag til dag, når han går. Han retter alt med knive og vaterpas. Han har været vores redningsmand i denne langsomlige proces med vandskade.. Noget jeg bare ikke ønsker for NOGEN.....


Her er nu, lyst og lækkert.. Jeg har pimpet det lidt med mine Bjørn Wiinblad kup, Kusnst som er givet i gave fra venner, nå ja og IKEA. Uglerne er fra Kvickly.. Jeg er så farveforskrækket, så jeg har fået Roald til at sprøjtemale dem.. De kom jo hjem til mig i Pink og Limegrøn.. Ikke lige mig..Pæne store skuffer.. Det er en sand fornøjelse.. Elsker DESIGNA for deres skuffer har høje og hele sider.. Ikke træmmer som ikke holder på noget alligevel.. jeg er ganske godt tilfreds...
Havde jeg mere plads i køkkenet, skulle jeg har haft flere af, de nu mulige, smarte løsninger man kan få til et køkken... Men jeg kommer til at gå i graven med dette køkken. Det er sikkert og vist..Så er det jo heldigt at jeg elsker det, når alle bekymringerne er væk.