torsdag den 31. december 2009

GODT NYTÅR 2010

Kære læsere...

Jeg vil ønsker Jer alle et fantastisk Godt Nytår. Håber for Jer alle, at året 2010 bliver et inspirerende og velsignet år. Et år, hvor Jeres familie og I selv vil vokse og opleve at tingene vil lykkedes.
Tak for de mange trofaste læsere som er kommet til, tak for de søde kommentarere som I har lagt. Glæder mig til flere i året som banker på ruden.
Selv er jeg så taknemlig for de mange velsignelser som året har givet mig. Året har også budt på prøvelser, men tror, jeg skulle lære noget af dem, selv om det har været svært at indse og forstå, når man lige står i det..
Jeg er klar til 2010. På godt og ondt, selv om jeg nok er indrettet sådan at der helst skulle være mest af det gode... tak...
Ser frem til at kikke hos Jer, på de mange fantastiske Blogge I har. Blive inspireret og glad af at I vel dele med os andre. Jeg vil forsøge at gøre det samme...

Knapoman


Ja vi har vel alle vores svagheder. Jeg har MANGE. En af dem er KNAPPER. Jeg indrømmer det her...... Jeg ELSKER KNAPPER. Kan ikke få nok, størrelser, farver, faconer m.m. Spiller ingen rolle. Må bare eje dem, så send dem bare.. jeg modtager med kyshånd..

Og det er hvad MOSTER GITTE gjorde... Jeg er så glad.. Endnu en gang TAK..

Ingen tvivl om at jeg nok skal få lavet noget helt fantastisk ud af dem.. Har tidliger lavet både armbånd og hårbøjler.. Det gør jeg også denne gang... bare vent :o)

Monsterbamser

Husker det med GRU.. Da jeg, for mange år siden, i skolen, skulle lære at sy på maskine fik vi alle udleveret et stykke stof med en rute, vi skulle følge, på maskinen.. Tror såmænd det var en god træning, men ikke særlig inspirerende..
Bestemte mig derfor for, at når jeg skulle lære MINE dejlige DUS (ja i Aalborg kommune hedder SFO altså DUS, det står for: Det udvidede samarbejde) børn at sy på maskine, måtte vi finde en anden måde. Det blev til mange sjove projekter. Vi har syet tasker, små poser til pebernødder, et år til jul osv..
Her vil jeg vise Jer, at vi sammen med vores, daværende studerende syede Monsterbamser. Et projekt vi alle blev grebet af.

Men så var det jo, at Roald og jeg, i går besøgte MOSTER GITTE OG JENS OVE.... En i øvrigt dejlig aften, med god mad og godt selskab. Det gør vi for lidt af, efter min mening..


Der viste NIKLAS mig, den sjove MONSTERBAMSE han har syet.. Den må jeg lige prale af.. Den er helt fantastisk.


Hvis man kikker godt efter, kan man se i bogen, hvilken figur han er blevet inspireret af. Den ligner helt fantastisk... Godt gået. Han er nu en kreativ, ung mand.


Her er mit bud på en MONSTERBAMSE. Med tylnederdel og blomst. En rigtig god aktivitet med børn, fantasi og syegenskaber bliver sat på prøve.. god beskæftigelse.

God fornøjelse til de som har lyst til at gå i gang med noget lignende.