fredag den 11. december 2009

Hårbøjler til søde pigerHårbøjler er et HIT.....
Her har jeg leget med julestjernerne, som er moderne for tiden. Denne bøjle er fremstillet af billigt bånd, købt på et fantastisk lagersalg hos Lenne Bjerre. Der kan man være heldig at finde nogle gode kup :)

FilthalskæderJeg elsker at arbejde med filt. Har ikke udfordret mig selv med de helt store projekter, men dette overskuelige projekt, er jeg blevet grebet af. Jeg så disse filthalskæder, for et par år siden, på en af de mange kreative messer som jeg ynder at deltage i. Det er et let og relativt hurtigt projekt at begi sig i kast med. Det er kun fantasien, som sætter grænser, disse halskæder kan laves i alle regnbuens farver. En nem gaveidé.

Dukkehus

Jeg er sådan indrettet, at jeg helst skal prøve alt, mindst én gang. Det er ikke alt jeg bliver grebet af og må dyrke det i lang tid, men dette projekt var både hyggeligt og til at overskue. Dog viste det sig hurtigt at det nemt kunne blive en bekostelig fornøjelse, før man havde alt det som skulle til for at den rette hjemlige stemning var til.
Får et par år siden besøgte jeg en meget dygtig og kreativ kvinde, jeg kender, og midt i spisestuen hang der et gammelt sølvbryllupsur lavet om til et dukkehus. Jeg kunne ikke stå for hyggen og charmen ved det ur, og besluttede mig for at det måtte prøves.
Straks gik jeg igang med at lede efter ur, hvilket ikke var helt nemt, men det lykkedes. og så var det bare at gå i gang med at vælge dukker, møbler m.m.
Min dejlige mand Roald satte lys i uret, så den rette stemning kom frem.
Jeg elsker mit ur, det hygger som en ekstra hyggelampe.
En stor tak....

Nu er jeg kommet fra land, og skal til at vælge mellem de mange forskellige indslag som jeg har lyst til at dele.
Før jeg begynder at vælge mellem de mange projekter, som ligger i gemmerne, må og skal jeg lige TAKKE Nathalie Evensen for den store hjælp hun har været i forbindelse med at lære mig lidt om dette univers. Lover ikke at være helt uddannet, men det kan ikke være Nathalies skyld.. Hun sad trofast sammen med mig, til langt ud på aftenen, for at give sin viden videre. Jeg er meget glad for det.