mandag den 24. oktober 2011

Ombygning på legepladsenNu har jeg endelig taget mig sammen... Jeg har såååååååååå længe talt om at jeg måtte have en bordplade, som kunne rumme både symaskine og overlocker på én gang. Nu er den kommet i hus.. Den gamle antikke skænk, som rummede stof og knapper er skiftet ud med to IKEA kommoder..


Tror faktisk at Roald og jeg kunne vinde en konkurrence i hurtighed og samarbejde.. Vi samlede en kommode på en ½ time. Vi syntes vi er seje. Vores ægteskab overlevede en IKEA udfordring.. Til gengæld er vi ikke skabt til at flytte møbler, sortere papirer eller lave systemer, sammen. Det ender ALTID i panik. Sjovt syntes jeg. For vi ønsker begge at have systemer, som er til at navigere rundt i.


Nu er vi færdige hos mig... Nu venter al panikken inde hos Roald. Han mener dog at jeg skal blande mig udenom. Det har jeg ganske svært ved, du kender det måske? Det er rart at have næsen i det hele.


Nå men i morgen har jeg igen kreaaften ... Mine ynglings kreapiger invaderer mit hjem.. jeg er ganske vild med det. Det er altid så hyggeligt.


Håber mit værelse bliver indviet der.. vi kunne jo klippe snoren over ;o)