lørdag den 19. oktober 2013

Et kik ind i vores nye udestue.

Har fået forespørgsler på at vise lidt fra vores elskede nye udestue. Så det gør jeg gerne. 


Her er den ved at tage form. Det er stadig lidt svært at se hvor dette skal ende. Men jeg holdt vejret og håbede på det bedste. 


Det nye tag. Jeg elsker det. Ingen mørke rum, ingen kondens og dryp på mine møbler. Nå ja. Ikke at forglemme den skønne lyd når det regner. Det eneste er nok prisen. Det er ikke helt gratis at lægge sådan et tag på. Vores skønne seng. Sengen er min mors den gamle. Elsker genbrug. Jeg har selv syet puder til sengen. De er syet af viskestykker da alle puder samt de kasser jeg drømte om var udsolgt. Ikke pæne ord at sige om NETTO som sælger alt før de er kommet i reklamen. 


Lidt hygge fra haven. Har nærmest en solsikkebusk. Den dag idag er der stadig mange blomster på den. Det er da utroligt. 


Mine loppefund kommer her til sin ret. En helt ny bakke fra IKEA fyldt med gamle vaser. De passer ind i farverne. 


Den gamle blomsterkumme har fået ny farve. Den er nu fyldt med blade. Der kan jeg sidde og kikke ud i haven og se de sidste nyheder indenfor håndarbejde eller indretning. Nå ja. Måske kan jeg finde på at sætte skøn musik på og lukke øjnene og bare nyde min lækre røde læderstol. 


Et lille indblik i min mere farverige del af hjemmet. Nu er der sket en del siden disse billeder er taget. Måske der dukker billeder op med gardiner m.m.  

Håber det gir en smag på hvad jeg selv
 Er blevet så glad for. 

Stor tak til de som har hjulpet med projektet på den ene eller anden måde. Det sætter vi stor pris på.