lørdag den 9. januar 2010

Nøglering

Nu er det tid til igen at vise noget frem som andre kan. Denne gang er det en nøglering. Vi kender dem alle, og de koster en formue. Jeg er imponeret over at hun kan, den dygtige Annette Evensen. Det hun sætter sig for, det bliver. Jeg glæder mig til den jeg skal ha om halsen er færdig ;o)

Hvad bliver det mon til?

At få idéer fra andre, er jo sagen. Det værste er bare når det så ender med noget helt andet end det man troede...

Det gælder nok også dette projekt.
Pludselig en dag, fik jeg en besked fra Roalds, Moster Gitte. Hun havde set en pige, i Toys R Us, med et hæklet halstørklæde, som var så flot, at hun måtte stoppe dem for at spørge og røre... Sandheden er at dette halstørklæde overhovedet IKKE kommer til at ligne, for Moster Gitte har såmænd tegnet det for mig, og så dygtig viste det sig, at jeg ikke er.. Men så blev jeg jo inspireret til dette tørklæde.. Så lad os se, om det bliver sødt...
Siger man ikke: "Nød lærer nøgen kvinde at spinde"? Når man nu har erfaret at man ikke er en erfaren hækler, og derfor ikke kan ret meget andet end disse blomster, nogle svampe og oldemorsfirkanter, ja så er der ikke andet at gøre end at bruge disse tre teknikker til alt det jeg hækler ;o)

Jeg er fuld af beundring når jeg ser det andre kan hækle. Mine søstre kan jo hækle, stort set det de lyster. Den egenskab er jeg ikke velsignet med.