lørdag den 2. januar 2010

Har leget med cykelslanger

Har lavet armbånd af cykelslange. To med glasperler et med en perle af filt. Et sjovt materiale at arbejde med. Har også gang i en kurv. Når den er færdig vil jeg naturligvis også dele den med mine læsere.
KnapøreringeHer er lidt af det som jeg har lavet af mine mange KNAPPER. Jeg har jo bekendt at jeg elsker knapper men ikke bare for at samle.. Søger hele tiden efter idéer til, nye produktioner. Disse øreringe er sat i sølvringe fra Panduo. Det billigste sted at købe dem..

Øreringe som disse kræver kun et sæt sølvringe, man skifter bare knapperne ud, så de passer til garderoben. SMART..

Håber andre kan bruge idéen...

Hjælp ! ! ! !

Ja.. der er da grænser for, hvor meget man gider at blive ved.... Jeg troede jeg havde skudt papegøjen, da jeg fik dette uldgarn. NOT. Min plan var at jeg ville hækle nogle små skåle som jeg ville forsøge at filte i maskinen. Kunne dette ikke lade sig gøre, ville jeg blot lade dem være, hæklede. Jeg havde masser af planer med det garn.

Jeg kan ikke hækle med det.... Hvad gør jeg mon forkert? Jeg er begyndt på en lille skål, nok 8 gange, næsten uden at blive sur :o/

Det samme sker, hver gang, skålen begynder at bøje før jeg overhovedet kommer så langt at jeg skal op ad siderne.. Det er da frustrerende

Forandring fryder.

Ja jeg kæmper stadig med den julegave, som ikke nåede at blive færdig. Jeg er ved at hækle et lilla tæppe. Nu er det ved at blive så stort at det er noget, tungt at løfte rundt med, i sofaen. Det er ensfarvet, og knapt så spændende som da jeg begyndte med projektet... så jeg må indrømme at jeg indimellem SNYDER. Ja jeg kan godt finde på at snuppe en anden lille ting at hygge mig med. Ofte noget, som ser ud til at blive færdig inden for nærmere fremtid. Det sætter jeg nemlig pris på :o)
Så jeg er lige ved at hækle et par røde grydelapper. Dem forventer jeg at se færdig, før jeg bliver gammel og grå.