mandag den 18. april 2011

Grøn lykke

At være kreativ er for mig også at gå i haven. Det ved jeg godt min mand, ikke bør læse, for så skal der lægges muskler i... men jeg bliver så inspireret når jeg får jord under neglene. Det jeg lavede i haven i dag har intet med kreativitet at gøre, jeg har, så godt mit helbred kunne holde, (har nemlig en halsbetændelse under vejs) fjernet blade og plantet i krukker. Det kræver ikke det store, men uha det gør mig glad. Jeg elsker at kikke ud i haven for at se at det nytter, alt det arbejde som gir ondt i arme og rygge men, som tilgift giver livsglæde. I kender det sikkert...


Idag har jeg været i IKEA der havde de disse skønne grønne planter på tilbud. Det var mildest talt umuligt for mig at gå forbi dem. Grøn er min ynglingsfarve, har altid været det. Så meget at jeg ejer grønne sofaer. Ikke inde i stuen længere, Roald, har også fået lov at bestemme, og mener, vi skulle vokse fra de sofaer, som jeg i øvrigt stadig elsker og har i mit hus.


Det kreative består i alle de byggerier som jeg har bestilt.. I ser nærmere. Når de kommer ud af ærmet.


Se lige, man bliver da så glad. Jeg gør. Nu er foråret her, og sommeren kan jeg næsten høre. Den kalder så højt på mig. Hvis I ikke allerede har plantet i krukker og smidt det ud som skal ud, så syntes jeg I skal gøre det. Det gør Jer glad i låget. Jeg lover. Det er balsam for sjælen. Hvis synet af disse planter ikke gør en glad, så gør duften. Blog med duft ville være fantastisk lige nu.. ja det ville.. Dejlige påskedage venter os alle. Jeg håber for Jer, at de bliver fyldt med dejlige familieminder og måske gode havedage..
Glædelig påske til Jer alle.