søndag den 10. oktober 2010

Bluser og kjoler - sikke forløsning.

Det var en god dag i går... Længe har min overlocker kaldt på mig, men den har det bare ikke så godt.. så lykken var stor, da Rikke, min søde veninde, tog turen op til mig i Aalborg med hele vognparken. (læs: Overlocker og symaskine af den fineste slags..)

Det blev en kreadag ud over de sædvanlige og drømmer om at hun ikke bor så langt væk at det kunne ske noget oftere..... Rikke er bare en dejlig veninde.. Hun er hjælpsom og kreativ. Hun inspirer mig ud over alle grænser. Helt frisk var hun, da hun så mine øjne fyldt med julelys da jeg så overlockeren. Så hun var frisk og tilbød at klippe... og hun klippede hele dagen lang. ;o)

Rikke er som sagt kreativ. En dag vil jeg afsløre hvad det er der er i symaskinen lige her. Hun kan bare noget med de sjove og skægge idéer. Eller du kan måske gætte det?
Her er kjoler eller bluser til de store piger. Personligt er jeg vildt forelsket i disse modeller og kan da ærge mig over ikke at ha nogle skolepiger, som ville se lækker ud i sådan en.

Helt fantastisk stof. Små piger i udklædningstøj. Hvem kan leve uden.. Det har bare været så hyggeligt at producerer disse kjoler og bluser. Fantasien blev udfordret, også uden at gå amok i, for mig, alt for udskejende tiltag.

Frisk i farven.. Sikke en gave. En hver piges drøm...

Hvad siger I? Nu har jeg hæklet en olemorfirkant som lomme, men.... Med eller uden lommen? Selv foretrækker jeg lommen. Ellers skal den ha en anden form for pynt.. Hvad skal det så være?

Med eller uden flacon? Havde ikke nogen i rød. Kan jeg måske lokke min søster til at hækle en for mig... Det kunn jo være. Håber hun læser denne opfordring, for nu er den ude i æteren.

Et lille alfebarn. Den er da sød. Faldt over dette stof, lige som vi var ved at gå kold og trængte til at stoppe med at sidde ved maskinerne.. man har vel lidt i gemmerne, som nu er blevet mindre... det er dejligt, skulle jeg hilse og sige fra min mand.
Helt enkelt. den har den smukkeste lilla farve. Af en eller anden grund, er lilla bare en farve som er meget svær at fotograferer. Dermed sagt at farven ikke helt er den samme som på billedet. Kender I det?