torsdag den 17. juni 2010

Hårdt arbejde lønner sig!Jeg må lige dele disse smukke oplevelser med jer.. Og naturligvis lige minde om at sådan noget ikke kommer af sig selv, bare spørg min ryg og skuldre.
Sågar vores haveskur har fået en omgang maling. Det viser jeg billeder af en anden dag. Der skal jo lige plantes lidt til at pynte i den ende af "Parken".

Det gode er at man sover såååååå godt om natten.

Drivhuset trængte, så det har jeg givet en stor omgang. Roald og jeg har slidt de sidste par dage efter arbejde, så nu må vi, for en lille stund, nyder resultatet, imens vi venter på at der er en kærlig sjæl, som melder os til et haveprogram. Et af dem som bygger os en ny udestue og gør noget ved vores frygtelige vold. Ellers har jeg da ikke noget at klage over.

Konkurencen er slut...


Mor er ikke vred, Mor er skuffet...

Hvad sker der med Jer piger? Kan i ikke genkende et flot fletbrød når I ser et?
Nu får jeg ikke rist eller ro... Roalds brød har vundet...
Nu bliver det så spændende.. For der var faktisk kun to dejlige Quinder som har gættet rigtigt.. Altså på hvilket som ville blive stemt som det flottest og samtidig rigtig på hvem som havde lavet det....
Vi har trukket lod, ved at Roald i al hemmelighed satte 1 og 2 ud fra navnene og så skulle jeg så sige et nummer...
Vinderen blev Eva... Tillykke.
Eva send mig lige en mail med din add.. Til ilonesfodspor@gmail.com
Roald har bestemt gaven, måske jeg forbarmer mig og smider en lille ting ved, blot for at vise at jeg ikke bærer nag :o)
Tak fordi I ville lege med... Det har været så sjovt for os begge at følge med i hvem som fik flest stemmer.