fredag den 10. juni 2011

Små tasker... men til hvad?

Disse tasker er blevet til, fordi jeg i morgen skal fejre en 8 års begivenhed, og fordi mit arbejde snart skal afholde Markedsdag.


Nå men lad mig lige fortælle lidt om vores Markedsdag. Det er en tradition, som har stået på gennem mange år. Vi samler ind til de to børn, som vi i Dussen, vi er sponsor for. Vi betaler dem penge og børnene, kan gå i skole m.m. Det er en dejlig fornemmelse at være en del af noget så godt. Børn hjælper børn. Jeg oplever virkelig at dette arrangement er med til at give danske børn et oplyst og nuanceret blik på verden.


Igen i år skal jeg stå for en Talentbod. Denne bod skal være med til, sammen med mange andre aktiviteter, at tjene lidt penge ind til "vores" to børn. Personale og forældre skal, hvis de ønsker at støtte et godt formål, og vores eget arrangement, komme med noget hjemmelavet. Noget som afspegler deres talent. Der er masser af talenter som blot skal vises frem...


Den ene taske her skal gå til dette formål.
Siger det lige med det samme..... Det er helt nyt for mig at sy lynelås i tasker på denne måde.. Så er i advaret, alle I erfarne damer...Knappe er godt, og tasken skal i morgen fyldes med alt godt fra......... ja, et eller andet dejligt sted for en på 8 år.