lørdag den 4. september 2010

Dukkehus patchwork


Idag tog min søster og jeg til Skørping. Der var dukkehus messe. Er det så spændende. Ja det var det. For det første fordi vi jo havde en dejlig tur, men også fordi vi fik lige det vi kom efter. En slagbænk til mit køkken ur/dukkehus (Vist i et tidligere indlæg.) samt en stor oplevelse ved at opleve de smukke ting, som bliver skabt af de dygtige håndværkere, som var der.

En af dem må jeg lige prale af... En dame ved navn Inger Bæk Madsen, sidder og syr puder, sengetæpper samt tasker som patchwork i hånden. Intet af dette har set en symaskine.. Husk så lige at dette er til dukkehuse. En bænk måler ca. 15 cm i længden. Det er så småt. (Se collagen ovenstående.)

Der sad også en dame som har hæklet oldemorfirkanter til tæpper af tråd så tyndt som sytråd. Det var så imponerende.
Når jeg ser så flotte ting, får jeg altid lyst til at skabe noget.. Men det bliver ikke i dag.. Måske i morgen...

Hvor godtfolk er.......


Jeg havde bestemt at jeg, igen i år skulle ha den store oplevelse at se DOK #1 udstille i Aalborg. Ville ikke gå glip af det. Så stinkende af bål, da jeg lige kom fra job og havde lavet vikingebrød på bål med alle mine nye og gamle børn, tog jeg min mand ved hånden for at få en oplevelse af de kreative.

Det var stort som sædvanligt. Jeg er så imponeret over hvad de kan med deres håndværk. Det sætter virkelig tingene i perspektiv for mig. Lille jeg, som er kreativ på stueplan.....

Men så var det jo at jeg lige så HENDE HER ... Det var stort. Ja naturligvis fordi hun er sååååå dygtig og jeg bare syntes at hendes ting er så flotte. Tænk sig, så smukke ting ser dagens lys i en lille kælder. MEN.. Yvonne er samtidig en af mine nye "mødre". Det var da for sjovt. Tjek lige ud hvad der bliver skabt fra denne kvindes hænder. Du vil smelte.. Jeg ved det.

Blev også imponeret over de smukke skibe som var sat op. De skabte et smukt sceneri lige midt i byen. Døm selv. Jeg blev i hvert fald glad for at se dem..